REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Târgul Gabrielei Firea, apărat de PSD-iştii constănţeni: ‘Este democratic să protestezi. Dar când vezi violenţă, asta nu mai e democraţie, e anarhie’

Târgul Gabrielei Firea, apărat de PSD-iştii constănţeni: ‘Este democratic să protestezi. Dar când vezi violenţă, asta nu mai e democraţie, e anarhie’

Replica API 4 decembrie 2017 | 01:00 288

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a demarat o anchetă internă în ministerul pe care îl conduce, după ce protestatarii din Piața Victoriei au împiedicat instalarea Târgului de Crăciun în fața Guvernului. Social-democraţii au sugerat, după şedinţa de duminică, şi ce aşteptări au de la Carmen Dan, prin gura secretarului general al PSD, Cordin Ştefănescu.

“După opinia mea, doamna Carmen Dan ar trebui să se gândească foarte serios dacă nu este necesar să producă nişte schimbări la ministerul pe care îl conduce şi poate se gândeşte şi legat de jandarmi. Adică eu cunosc, cel puţin personal, mulţi ofiţeri din Jandarmeria Română, adjuncţi ai domnului Cucoş (şeful Jandarmeriei, Gheorghe Cucoş - n.r.), care au fost foarte intransigenţi cu noi când am manifestat împotriva lui Boc sau a lui Băsescu. (...) Nu se poate ca 200 de oameni să dea peste cap plăcerea şi bucuria a două milioane de bucureşteni care, totuşi, vor un târg de Crăciun”, a spus Codrin Ștefănescu, după ședința de la PSD, de duminică seara. Opinia o împărtăţeşte şi senatorul PSD de Constanţa, Liviu Tit Brăiloiu. “Este democratic să protestezi. Dar când vezi violenţă, asta nu mai este democraţie. E vandalism, e anarhie”, a comentat Liviu Brăiloiu, referindu-se la cei care au demontat schele din ceea ce urma să fie tâolo rgul de Crăciun. Şi Nicolae Moga, parlamentar tot de Constanţa, a dezaprobat cele petrecute în Piaţa Victoriei: „Acolo Primăria Generală organiza un eveniment. Iar primăria are Poliţia locală care trebuia să intervină, pentru că pentru acel târg există acte legale, nu?”.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108