REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Târgul Ghidul Miresei: tendinţe 2016 pentru miri

Târgul Ghidul Miresei: tendinţe 2016 pentru miri

Replica API 11 februarie 2016 | 00:00 325

Rochii de mireasă, costume de ginere, modele de verighete, invitaţii, torture şi o gamă impresionată de oferte ale saloanelor de nuntă pot fi găsite la Târgul Ghidul Miresei care se desfăşoară în perioada 26-28 februarie la Cupola Romexpo. Dacă până acum v-am prezentat tendinţele în ceea ce priveşte culorile anului 2016 sau ce rochii de mireasă se mai poarta, iată că a venit momentul să vorbim şi despre mirii voştri şi ce tipuri şi stiluri de costume şi accesorii sunt recomandate pentru ei anul acesta. Combinaţiile de negru şi alb, fie că vorbim de costum negru şi cămaşă albă sau de costum alb şi cămaşă neagră, au fost mereu marca stilului clasic şi elegant. Recomandăm pantofii din lac pentru un plus de rafinament şi o accesorizare elegantă şi discretă. Puteţi găsi costumele Black&White la toate firmele de profil şi în special la Cacharel şi Seroussi. Dacă viitorul tău soţ este tipul de bărbat creativ, se poartă detaliile îndrăzneţe, departe de stilul clasic al costumului de nuntă. Poate fi vorba despre papionul şi bastista roz sau o cămaşă cu imprimeuri atipice. De asemenea, reverele sau detaliile care scot din anonimat croială clasică sunt binevenite. Puteţi găsi costumele cu detalii nonconformiste la Anghel Constantin, Ego Men's Concept Fashion, Men's Square, Tată şi Fiul şi Viggo. De asemenea, una dintre nuanţele preferatele pentru nunţile anului 2016. Costumele în nuanţe de gri şi cu accente romantice de roz pastel sau ivory sunt alegeri clasice, care în 2016 sunt reinterpretate în note moderne şi pe o croială menită să scoată ţinuta din anonimat. Dacă doriţi să fiţi în trend la nunta voastră, luaţi-vă mirele de mână şi vizitaţi standurile de la Consiglieri şi Louis Purple.

Imprimeuri clasice în varianta modernă. Nici imprimeurile clasice nu sunt neglijate în anul 2016. Le vom găsi în variante modernizate: dungi, pătrăţele sau buline, asociate în culori îndrăzneţe. Noi vedem acest tip de costum că o alternativă a costumului clasic black& white pentru bărbaţii care vor ceva diferit, dar nu foarte îndrăzneţ. Doritorii pot găsi costumele cu imprimeuri clasice, dar reinventate într-o manieră modernă la standurile Filip Cezar şi Gabriel Bespoke.

Inspiraţie roială. Pentru cei mai pretenţioşi şi care îşi doresc o nuntă fastuoasă, anul 2016 le-a pregătit costumele de inspiraţie roială, în diferite nuanţe de mov şi verde, din materiale preţioase precum catifeaua sau brocardul. La acest tip de costume, accesoriile trebuie să fie discrete şi se recomandă papionul negru sau batista asortată la cămaşă. Astfel de costume puteţi găsi la standurile Alexandru Ciucu, Cavaliere, Gentlemen’s Corner, Sarto şi Lo Spaccio.

Marsala reinventată. Chiar dacă Marsala a fost culoarea anului 2015, diferitele nuanţe ale acestei culori rămân în trend şi în 2016 în ceea ce priveşte costumele de ginere. Anul acesta cei mai îndrăzneţi şi neînfricaţi miri vor purta marsala, roşu aprins sau vişiniu. Nu uitaţi să treceţi pe la standurile Christian Tailoring, Mosetti şi Tudor, Personal Tailor pentru costume în nuanţe de marsala!

http://www.ghidulmiresei.ro/articole/Tendinte-miri-2016.html

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369