REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Târgul 'Poveste de Crăciun': o poveste minunată, în centrul Constanţei

Târgul 'Poveste de Crăciun': o poveste minunată, în centrul Constanţei

Replica API 9 decembrie 2019 | 00:15 390

A fost o atmosferă minunată vineri și sâmbătă seară, la târgul „Poveste de Crăciun”, împreună cu Ansamblul de dans al Comunității Elene „Elpis” Constanța, interpreții Ioana Țuțuianu, Ionela Maricaș, Laurențiu Ciorogaru, Marius Cristel Marin și copiii și tinerii din centrele de plasament „Delfinul” și „Ovidiu”, care i-au încântat pe vizitatori cu programul lor artistic. Moș Nicolae a venit încărcat cu dulciuri și fructe la copiii și tinerii talentați din centrele de plasament care au urcat pe scena târgului.

"Duminică, 8 decembrie, începând cu ora 16:00, colindăm din nou împreună! Copii de la Școala de muzică eMenTi Star Academy, Ansamblul „Silișteanca”, Sorina Preda împreună cu Ansamblul „Flori de măr”, Mariana Bojin și Denisa Ștefania Lucan îi vor delecta de cei care vizitează târgul cu cântece, dansuri și colinde", au transmis reprezentanții RAEDPP Constanța.

Constănțenii sunt așteptați la târgul „Poveste de Crăciun” zilnic între 10:00 și 22:00, până pe 24 Decembrie, atât în Parcul TNOB „Oleg Danovski”, cât și La Galeria de Artă de pe strada Ștefan cel Mare nr. 15, cu produse gastronomice alese, vin fiert și ciocolată caldă, ținute deosebite pentru seara dintre ani, cărți pentru copii, dar și decorațiuni specifice Sărbătorilor de Iarnă. În fiecare sfârșit de săptămână am pregătit programe artistice pentru cei mici și cei mari, dar și alte surprize cu care vă vom ține la curent.

La târg, în pavilionul de vară pentru seniori, dar și la Galeria de Artă puteți aduce hăinuțe, jucării sau alimente neperisabile care vor ajunge în prag de Crăciun la copiii din centrele de plasament constănțene, făcându-le astfel Sărbătorile mai frumoase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@ Vasile....locuiesc pe str. Suceava - Tomis Nord . Au fost montate 8-9 cosuri de gunoi stradale . Ieri fiecare cos avea langa el , 4-5 sacosi imense cu gunoaie . Asta nu inseamna , o lene si lejeritate maxima ? Alea sunt simple cosuri stradale . Dar noi constantenii , avem o lene imensa . Asta nu tine de primarie , ci de noi , ca si bun simt .
4
1
Muye psd muye fagabou. Kitsch si tzigoina Ai draq de secaturi si koorve
3
8
Constanta este la polul opus fata de Sibiu!
11
2
Atata poate Fagadau!
13
0
se focuseaza pe votati ca datorita lor sunt la ciolan, restul la cioc, cluburile pensionarilor sunt in fericire maxima, ei sunt viitorul acestui oras, cum spuneam, la cioc ceilalti ca in ziua votului voi mereti la Mall si etc aia ies la vot in numar mare intr o singura directie, cine are minte de o gaina stie
4
0
Ca intr-o adevarata metropola avem mai multe targuri,povesti feerii de Craciun ,astfel incat , de atata ,,explozie " demografica si funciara sa profite ...organizatorii !
8
1
mergeti la Sibiu sa vedeti targ de Craciun, ce e in Constanta e un kkat
23
4
Mai, Vasile! Ai dreptate, orasul este plin de gunoaie ca tine care mananca rahat intruna si asteapta sa vina altcineva sa ii faca curat in fata portii.
16
17
Bai ziaristi de doi bani! Il mai ridicati mult in slavi pe Cacadau? Despre ceea ce nu a facut nu scrieti nimic? Despre faptul ca orasul e plin de gunoaie nu scrieti nimic? Cati bani va da primaria sa ii pupati in cur?
19
10
In fiecare an se aduna smenarii sa vanda prostii la preturi de povestit nepotilor
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614