REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Târguri educaționale la Cobadin și Cumpăna! Prefectul Ioan Albu a participat la evenimente

Târguri educaționale la Cobadin și Cumpăna! Prefectul Ioan Albu a participat la evenimente

Replica API 10 noiembrie 2017 | 01:11 402

Prefectul județului Constanța, Ioan Albu, a participat joi, 9 noiembrie, la festivitățile de deschidere a târgurilor educaționale dedicate învățământului profesional și dual sub titlul „Știu să-mi aleg meseria” din localitățile Cobadin și Cumpăna. Prezentările de oferte au loc numai în localități din mediul rural acolo unde există un interes crescut din partea elevilor și a familiilor acestora pentru beneficiile și avantajele burselor profesionale, dublate de suplimentele financiare din partea operatorilor economici parteneri de practică.

La Căminul Cultural din localitatea Cobadin, 12 unități școlare și-au expus în standuri proprii produse/servicii/demonstrații, executate de către elevii care se pregătesc pentru dobândirea unei calificări profesionale.

Și în Campusul Școlar din localitatea Cumpăna 13 unități școlare au prezentat oferte atractive iar două grupuri de elevi au oferit un spectacol folcloric.

Prefectul Ioan Albu i-a felicitat pe tinerii care au ales să urmeze o meserie, le-a urat succes și a mulțumit organizatorilor pentru modul în care s-au implicat în susținerea unor asemenea evenimente.

În data de 10.11.2017, alte două târguri educaționale își vor deschide porțile pentru tinerii doritori de meserii în localitățile Crucea și Cogealac.

Târgurile educaționale dedicate învățământului profesional și dual sub titlul „Știu să-mi aleg meseria” sunt organizate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța în parteneriat cu Instituţia Prefectului – Județul Constanța, autorități locale și agenți economici.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa invete bre , copiii aia nevinovati de la prefectul rogojina , ala care se prostitueaza zi lumina , cu mafiotii pesedisti ? Omuletul este , de fapt , o struto-camila , care mananca rahat turcesc , rahat rosu , rahat galben si rahat maro ... Asta-i marea lui placere !
0
0
Pai cred ca vrea un post mai important, ceva! Adica prin MAE... Ambasador,oare? Hmmm... Acum se construieste imaginea! Cu bani, bineinteles!
2
0
In loc sa scrieti despre evenimentele respective, ne innebuniti cu prefectul. Pe cine intereseaza ca ia felicitat? Zici ca meritul elevilor ii apartine...
6
0
In sfarsit se petrec si lucruri interesante.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218