REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tăriceanu a discutat cu primarii și viceprimarii ALDE despre alegerile locale din 2016

Tăriceanu a discutat cu primarii și viceprimarii ALDE despre alegerile locale din 2016

Replica API 16 octombrie 2015 | 23:19 185

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a discutat, joi, cu primarii și viceprimarii acestei formațiuni despre pregătirea alegerilor locale din 2016, dar și despre programe și proiecte ale autorităților locale.

"Ne apropiem cu pași repezi de alegerile de anul viitor. Am făcut un sondaj cu privire la intenția de vot a partidelor. Avem un procent de 6%, deci avem un potențial bun ca partid. Dar trebuie să pornim campania de atragere de noi membri. Dumneavoastră aveți un rol foarte important. Campania trebuie să fie de creștere a notorietății. Trebuie să aducem oameni care să îndeplinească două criterii: să nu aibă antecedente penale și să aibă calități profesionale", le-a transmis Tăriceanu edililor ALDE, conform unui comunicat al partidului.

Tăriceanu a subliniat că până pe 15 decembrie dorește o campanie de strângere de noi membri.

"Pentru viitorii candidați ALDE am gândit sistemul de vot direct, iar fiecare membru de partid îl va vota pe cel mai bun candidat la alegerile locale, căci fiecare membru participă la luarea deciziilor", a arătat el.

Au fost prezentate și programe și proiecte ale autorităților locale aflate în derulare, precum și stadiul de implementare al acestora.

"În acest sens, secretarii de stat ALDE au prezentat și explicat care sunt în momentul de față oportunitățile dezvoltării punctuale ale unor proiecte în agricultură, proiecte de infrastructură locală și regională, în domeniul educației, al mediului, al fondurilor europene, proiecte de cooperare transfrontalieră", se precizează în comunicat.

La această întâlnire au mai participat secretarii de stat Cosmin Cristian și Alina Cazancli (Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice), Dan Popescu (Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor), Valentin Șoneriu (Ministerul Fondurilor Europene), George Turtoi (Ministerul Agriculturii), Vasile Șalaru (Ministerul Educației), Toma Petcu (președintele Agenției pentru Protecția Mediului) și Nicolae Popa (director general adjunct AFIR).

Din conducerea ALDE au fost prezenți cei doi secretari generali ALDE, deputații Daniel Chițoiu și Damian Florea, și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218