REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tăriceanu a pus condiții la Cotroceni pentru un guvern PNL cu voturile ALDE

Tăriceanu a pus condiții la Cotroceni pentru un guvern PNL cu voturile ALDE

Replica API 12 octombrie 2019 | 04:56 518

Călin Popescu Tăriceanu

Delegația ALDE i-a spus Președintelui Klaus Iohannis, vineri, la consultările de la Cotroceni pentru formarea unui nou guvern, că în opinia formațiunii sale cea mai bună varianta este un guvern monocolor PNL și că un asemenea guvern va avea voturile ALDE dacă acceptă și unele condiții.

„I-am spus clar președintelui că vom susține această formulă. Noi nu intenționăm să facem parte dintr-o formulă de guvernare, dar putem da sprijin la votul de învestitură. Avem însă condiții pentru acest sprijin, le vom prezența premierului propus. Nu este un cec în alb pe care îl dăm viitorului guvern. Anticipatele nu sunt o soluție fezabilă. Există zvonuri în spațiul public, nu vom fi de acord cu nicio măsură care să vizeze tăieri de pensii sau salarii, există soluții economice care să permită asigurararea cadrului salarial pentru anul viitor, asta presupune intrarea în pâine a noului guvern cât mai rapid. Așteptăm din partea președintelui cât mai rapid desemnarea unui premier, consultările cu acesta și în termenul de 10 zile să vină în Parlament cu componentă guvernului și programul de guvernare”, a zis Călin Popescu Tăriceanu, după consultări.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu ceva timp in urma il auzeam pe Rares foarte vehement impotriva acestor abuzuri! Acordarea atator bani de la buget prin legi speciale pentru o mana de profitori spunea el ca este un ABUZ si trebuie amputat! Isi mai mentine Rares opinia cu privire la anularea pensiilor speciale asa cum il tot auzeam la jocuri de puterte? Sau le coafeaza asa putin, de ochii lumi si ursul merge mai departe! Nu prea mai aud pe nimeni sa spuna clar:
3
0
replica aprimit instructiuni si mai aprige, logic pe bani grei- nu ai voie sa vii cu argumente. Reiau- dle tariceanu de ce ai acceptat , alaturi de analfabeta viorica, pensii speciale, mariri de salarii in baza imprumuturilor pe dobanzi uriase ce vor fi platite de generatii - de ce voi puteti cumula pensii, chiar zece, salarii si diverse bonuri ajungand pana la 50000 lei timp in care un nenorocit de pensionar este constrans a opta intre pensi sau o alta slujba? Dlor de la replica, ce va deranjeaza?
5
0
Sa se duca cu ALDE ....
3
1
Sa nu mai acumuleze pensie cu salariu de la stat
7
0
Daca ar mai fi ceva normal in mintea pesedistilor ar fi un sprijin doar ca vot de investire pentru un guvern PNL cu Ludovic. In felul asta nu mai conteaza ce spun tradatorii ALDE si PRO-tradatorii lui Ponta si Constantin. Ar fi o miscare de moment care ar scurta sansa de aparitie in guvern a oportunistilor pesedisti mascati in ALDE si PRO. Ne-am saturat de comunistoizii astia cu partiduletele lor care fac cartile. La fel nici PMP n-ar mai zice nimic. Doar USR ar mai merita ceva ministri in guvern. ALDE in guvern si-ar putea ascunde furaciunile.Dar orgoliul demagogilor din psd e prea mare ...
5
1
siasta si ponta si restul tot la ciolan le e gandul
7
1
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102