REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tăriceanu a UITAT ce s-a discutat la ședință: „Al treilea lucru menţionat nu mi-l aduc aminte”

Tăriceanu a UITAT ce s-a discutat la ședință: „Al treilea lucru menţionat nu mi-l aduc aminte”

Replica API 29 ianuarie 2018 | 01:06 413

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, şi miniştrii propuşi în Cabinetul său au avut, duminică, o întâlnire cu liderii şi parlamentarii PSD şi ALDE. La final, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că au discutat şi despre continuarea luptei cu statul paralel, pentru ca, într-un parteneriat Guvern-Parlament, să câştige această bătălie.

”Există o dorinţă ca mâine să se prezinte cât mai bine miniştri. S-au pregătit cât mai bine pentru a asimila ceea ce noi considerăm puncte importante în program şi am convingerea că şi în continuare grupurile parlamentare vor acorda sprijinul de care este nevoie pentru ca viitorul Cabinet să performeze cât mai bine”, a declarat liderul ALDE, la finalul întâlnirii, conform news.ro.

Tăriceanu a precizat că el le-a vorbit despre dorinţa de a fi urmărite priorităţile economice.

”Am vorbit şi despre necesitatea consolidării statului de drept, a revenirii la normalitate, a continuării acestei lupre cu statul paralel şi cred că printr-o relaţie solidă Guvern-Parlament vom putea să restabilim normalitatea în România şi să câştigăm lupta cu statul paralel”, a mai declarat preşedintele Senatului.

El a spus, de asemenea, că, fiind anul Centenarului, sunt importante şi câteva obiective majore de investiţii care trebuie puse în mod clar şi concret pe hartă, precum şi obiective social-culturale dedicate Centenarului şi de care să se bucure toţi românii.

”Doamna Dancilă a menţionat trei lucruri care au fost scoase din programul de guvernare. Primul este binecunoscuta taxă de solidaritate, a doua cred că taxa pe E-uri, vorbim despre aditivii folosiţi în elemente. Al treilea lucru menţionat nu mi-l aduc aminte. Ce doresc să subliniez, ne dorim pentru 2018 o politică fiscală care să fie una non-intervenţionistă, deci o minimă intervenţie a statului în economie, economia merge bine în 2018”, a precizat Tăriceanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un hodorog care face doar rau Romaniei . Ca sa isi scape curu de puscarie , ar fi capabil sa ne vanda . Dute la mama dracului taricene si lasane . Scrii si tu o carte si scapi cum au scapat toti care au furat Romania .
4
0
Va dati seama cat de mult a luat-o ,Tariceanu, in serios pe oltencuta asta de tiliorman?Au si uitat ca rahat au mancat,cata seriozitate!
5
0
cum adica scot taxa pe e uri, inteleg ca acum este liber la e uri in alimente si dai dracu pe romani poate mai mor si nu trebuie sa le mai dam pensii si de ce mortii matii nu uiti de taxa de poluare pe care vrei sa o introduci iarasi prin cotoharla aia cu parul sculat in cap, golanilor ati lasat liber un an fara taxa si romanul si a adus si el o masina pe care a putut sa si o permita , ca sintem saraci cine nu ar vrea o masina noua dar voi aveti grija sa nu ne ramana din salariu nici un leu si acum pac futele o taxa sa le iasa pe nas,cu itp la an care are acelasi pret ca la doi ani si taxa jav
5
0
degeaba ai 8 neveste tot ti s-a dus vremea mai bosorogule.curand o sa ajungi in groapa cu cacat ca altceva nu meriti.
11
0
Taricene, ia Bilomag forte!
10
0
Numele actualei sotii il mai stie?
10
0
senil! si cam pungas - ca sa fiu elegant!
11
0
La varsta lui e senil. Trebuia sa fie intr.un azil de batrani sau acasa in pat pazit de a 7a nevasta, nu in parlament. Dar cretinii l.au votat si l.au trimis sa faca cica legi bune pt noi. Vai de capul lor de tampiti. Cu astfel de bosorogi credeti ca vom ajunge tarile din UE din urma? Astia ajuta progresul Ro?
10
1
Omul asta e dus cu pluta
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102