REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tăriceanu: ALDE este singurul partid care astăzi are curajul să vorbească deschis de necesitatea apărării drepturilor omului

Tăriceanu: ALDE este singurul partid care astăzi are curajul să vorbească deschis de necesitatea apărării drepturilor omului

Replica API 7 decembrie 2016 | 00:28 375

Conferinţă la Constanţa

Conferinţă la Constanţa

Co-preşedinţii ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, au fost prezenţi, marţi, la o conferinţă de presă la Constanţa. Sala a fost plină de membrii din organizaţia judeţeană, care au aşteptat încurajările liderilor pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie.

Călin Popescu Tăriceanu a ţinut să precizeze că este apropiat, în mod special, de oraşul Constanţa, deoarece mama lui este de la malul mării. „Pentru mine, după cum ştiţi, oraşul Constanţa are o semnificaţie aparte, fiind oraşul de origini a mamei mele, de care sunt legat, evident, sentimental mai mult decât vă puteţi imagina şi mai mult decât oricare alt oraş din ţară. În perioada în care mai aveam timp să mă ocup şi de afaceri, am încercat să deschid şi afaceri la Constanţa, însă, ca întotdeauna, când pui în afaceri mai mult sentiment decât raţiune, lucrurile nu ies bine”, a început discursul co-preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Nu au întârziat să apară nici mesajele mai acide, care să motiveze membrii şi electoratul. „Sunt extrem de dezamăgit ca să văd că preşedintele ţării încearcă tot felul de formule politice prin care să eludeze opţiunea electoratului. Întrebat, nu o dată de mine, va respecta Klaus Iohannis votul cetăţenilor? Da sau nu? Atunci când va fi problema desemnării unui prim-ministru, preşedintele tace, pentru că încearcă să lucreze într-o manieră ocultă şi să evite rezultatul pe care îl va da votul din 11 decembrie. Rezultat pe care putem să-i conturăm, putem să-l intuim. În sondajele de opinii pe care le-am văzut, ALDE este într-o poziţie consolidată. (...) Sunt foarte mândru, dar în acelaşi timp regret că ALDE este singurul partid care astăzi are curajul să vorbească deschis de necesitatea apărării drepturilor omului şi individului din România”, a mai zis Tăriceanu.

Claudia CORBU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614