REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tăriceanu: ALDE nu a plănuit nici o manifestație publică

Tăriceanu: ALDE nu a plănuit nici o manifestație publică

Replica API 6 februarie 2017 | 05:59 420

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu afirmă că formațiunea politică din care face parte nu a plănuit nicio manifestație publică și nici nu își dorește să ajungă în situația în care să existe ''o confruntare a românilor împotriva românilor''.

''Am observat că au apărut mai multe informații denaturate cu privire la implicarea ALDE în posibile contramanifestații. Alianța Liberalilor și Democraților nu a plănuit nicio manifestație publică și nici nu ne dorim să ajungem în situația în care să existe o confruntare a românilor împotriva românilor. Însă, celor care se erijează în reprezentanții activismului civic în România le spun: Domnilor, nu vă imaginați că dețineți monopolul atitudinii civice și activismului în stradă! Nu vă imaginați că doar anumite categorii ale societății românești pot manifesta public. În ALDE, sunt oameni care au un dezvoltat simț civic. Avem numeroși simpatizanți care sunt indignați de starea democrației din țara noastră. Asemenea celor care azi sunt în stradă vedem și noi corupția care există în România, dar spre deosebire de aceștia, ca adevărați liberali, noi nu suntem dispuși să trecem cu vederea derapajele și excesele ce țin de funcționarea justiției din țara noastră, abuzul de putere al instituțiilor de forță și încălcarea drepturilor și libertăților cetățenilor'', a precizat Tăriceanu, duminică, într-o postare pe pagina sa de Facebook, conform Agerpres.

Anterior, liderul social-democraților, Liviu Dragnea, preciza pe pagina sa de Facebook, că PSD nu organizează duminică niciun miting sau manifestație publică.

El s-a delimitat și de mesajele în acest sens apărute pe rețelele de socializare, subliniind că "nu sunt din partea PSD".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O iubeste pe ma-ta aia proasta care a fatat un imbecil!
0
0
Macar el iubeste Romania si ROMANII. Iohannis ii iubeste numai pe unii ROMANI si face jocurile strainilor. Oare care trebuie sa dispara de pe aici?
1
1
nu s-a abrogat nici o ordonanta, a fost modificata OUG 13 dar cum au vrut ei ,cititi cu atentie legea si ordonanta, au facut tot cum au vrut ei sa le fie lor bine ,asa ca nu s-a abrogat nici o ordonanta
3
2
O mai lua asta pastile din alea albastre, bre?
2
2
Bre nea moliceanule...50 de mii la Cluj-Napoca in strada...nu ti e rusine...crezi ca faci treaba cu doi postaci platiti de aici...care nici astia nu te halesc...nu de altceva dar te vad om in etate...ai fi putut sa fi strabunicul copiiilor tai...
2
2
manca-mi-ai pula , stai in casa de la comunisti , ai pensie de la ei , ce mortii ma-tii mai vrei . Sorosistii nici carte de munca nu iti faceau ....trebuia sa mergi la mitinguri pt cativa lei .
3
2
Alde, partid de infractori. DNA Constanta, ce astepti?
6
3
cine plm sa iasa pentru voi??? cand tu esti un zero barat si un penal ? pfff ...sictir
10
3
Pai cu cine sa organizeze Tariceanu manifestatii ,nici nevestele lui nu l-au votat.Procentele acumulate au fost date catre ei doar din gresala,ba o baba chioara,ba un mos matol!
9
3
Lacom se gandeste la dosarele lui.
7
3
platiti...O sa beleasca pula instigatorul vostru...
3
9
Tariceanu este un gunoi, un rezid al politicii de la noi....
9
5
De unde dracu sa scoata ALDE oameni la mitinguri , ca s-au ascuns precum sobolanii prin canale de scurgere . Scursurile ...
7
5
Taricean, esti un jigodie de armean imputit. Marsh
9
7
Caline, ai cam bagat-o pe maneca, impreuna cu PENALUL livache vei raspunde daca va iesi nasol pentru tara. PUSCARIA va mananca HOTILOR.
10
6
alde malde. remorca psd.
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367