REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tăriceanu, atac fără precedent la adresa lui Kovesi: "Se lepăda precum dracul de tămâie"

Tăriceanu, atac fără precedent la adresa lui Kovesi: "Se lepăda precum dracul de tămâie"

Replica API 25 mai 2017 | 02:09 502

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi "se lepăda precum dracul de tămâie” atunci când spunea că nu are întâlniri cu oameni politici, afirmând că de la declaraţii de principiu la fapte este “o distanţă lungă”, informează stiripesurse.ro.

"De altfel, îmi aduc aminte foarte bine că doamna procuror şef de la DNA se lepăda precum dracul de tămâie când spunea de întâlniri cu oameni politici, că nu are. Sigur că acesta trebuie să fie principiul, numai că văd că de la declaraţii de principiu la fapte este o distanţă lungă pe care a parcurs-o în doi timpi şi trei mişcări şi participa cu multă voioşie la întâlniri astea şi la altele despre care s-a vorbit în presă. Eu cred că este momentul de resetare a modului de funcţionare a unor instituţii în România (...)”, a spus Tăriceanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si cretin mincinos
0
0
Acest Bula al politicii autohtone persista in penibil.
2
0
mai mincinosule, ocupa-te de problemele pe care le ai conform functiei tale, lasa restul in seama celor care sunt indreptatiti
4
1
ofticatii lui soros mananca cacat , noi nu uitam ca am trait bine in perioada cand ati fost prim ministru , dar a venit guvernul de sacali care nu avea bani pt retrocedari , bani pt furat , si au taiat pensiile si salariile . GASCA DE NEMERNICI BASISTI A UMILIT ROMANII , ACUM VOR PLATI , DAR SA PLATEASCA TOTI , NU DOAR ELENA .
1
6
Toata lumea pe Kovesi, le este frica de puscarie. Sunteti pusi sa faceti legi pentru guvernare , nu pentru a scapa din inchisoare.
6
2
Cind il vedem in puscarie alaturi de Dragnea?
6
2
Candeste a peste stricat moliceanu.
5
3
Bosorogul senilo-retardat ar trebui inchis la Balaceanca, poate isi revine!
9
5
la tratamente la gerovital cu tine tataita!mos moliceanu poate cu limba, se vede ca are o limba neobosita,precum Chiorete fostul presedinte castigator in 2009.
7
7
brate pe dna kovesi de la directia nationala corupta,sa o pupati in punctul G cu limba.
6
4
Tariceanu este un adevarat patriot roman
8
13
Motocicleanu ar trebui resetat de tot!
11
5
Derbedeu !
13
9
Si rapandula asta de Tariceanu a negat in permanenta ca i-ar fi intalnit personal , acasa si la Monaco , pe mafiotii evrei amestecati in retrocedarile ilegale de terenuri de miliarde de euro ... Niste gunoaie !
17
8
Intr-adevar trebuie o resetare pornind de la eliminarea taricenismelor cu tariceanu in frunte.mai pe sleau, cei cu dosare penale sa fie exclusi
13
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218