A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(https://www.replicaonline.ro/rbin/data251000/klaus_iohannis_replica.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 409 Conflict

Filename: module/modul-header.php

Line Number: 69

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/module/modul-header.php
Line: 69
Function: getimagesize

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/template.php
Line: 2
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 184
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 71
Function: post

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tăriceanu, atac la Iohannis: 'Încearcă să obstrucţioneze activitatea Parlamentului şi încearcă să acopere abuzurile din Justiţie'

Tăriceanu, atac la Iohannis: 'Încearcă să obstrucţioneze activitatea Parlamentului şi încearcă să acopere abuzurile din Justiţie'

Replica API 5 mai 2018 | 00:04 410

Prezent la Constanţa, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu a ratat ocazia de a-l ataca pe şeful statului, Călin Popescu Tăriceanu.

"Preşedintele României încearcă să obstrucţioneze activitatea Parlamentului şi nu pot trece cu vederea acest lucru. El trebuie să fie garantul respectării Constituţiei în România. Presa arată cangrena care s-a instalat în justiţia României. Ar trebui ca preşedintele să arate aceasta! Atitudinea lui, în schimb, a fost mai degrabă de a încerca să acopere abuzurile din Justiţie, să arate că situaţia nu este gravă, când este foarte gravă. Ar trebui să se implice în desecretizarea protocoalelor", a declarat liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a precizat că nu va da curs invitaţiei de a participa la Cotroceni de Ziua Europei, întrucât "preşedintele a jignit primul ministru al României".

C.C., D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand va raspunde pentru prezenta nepermisa a celor aproape 300 de parlamentari.
0
0
oare chiar nu avem legi un dobitoc patentat ca Tariceanu asta sa nu-si gaseasca nasul?
2
1
N-am inteles cine e seful statului. Din articol rezulta ca seful statului e seful senatului. Poate corectati inainte de a apare comentarii mai usturatoare...
3
1
il doare tare in carici de romania! Programul lui fiind unul ft lejer. Luni la 12 pleaca de la Sibiu la Bucuresti ia tricicleta si vre o 5 spp isti si se da cu ea, isi face campanie,marti mai iese cu hartia si mai mananca ceva ... de psd si asa ajunge vineri dimineta si pleaca la schiuri sau acasa.Misto navetist si a gasit romania sa voteze...sa i dau acadeaua sa se joace cu ea.
3
4
Adevarat ca Iohannis apara ticalosii preluati ca stafeta de la oribilul Basescu. O avea el niscaiva interese,ca de interesul national oricum nu-i pasa. E prea mult pentru tovarasul excursionist.Nu ca Tariceanu ar fi nu stiu ce mare lumina,dar Iohannis chiar a ramas un banal si ciufut profesor de liceu,nu se poate ridica la nivel de om de stat ,cu inima la romani si tara.
2
5
Nu mai manca cacat ca esti pensionar.esti o mascota a neamtului.de rahati ca voi are nevoie plimbaretul cu trotineta.o sa faca exact ca basescu 10 ani de frecat pula.mergeti la vot acum fraierilor !.pe urma iar umblati la psd sa va scoata din cacat.
3
6
dle tariceanu am o rugaminte, daca va pricepeti la absolut tot, sunteti experti in orice- introduceti la referendum ptr familioe si intrebarea , pe carew eu personal v-o pun amandurora, dvs si penalului draknea- familia de concubinaj- ?
8
5
Dupa ce ca pute mao si vorbrste acest jeg.,retardat..
9
5
Esti o carpa,un caca la gard Esti no name !.
12
5
Bolsevicul liberal.Fara PSD aceasta relicva istorica este o nulitate.
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218