REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tăriceanu: Când DNA va face Guvernul, plec din politică

Tăriceanu: Când DNA va face Guvernul, plec din politică

Replica API 20 octombrie 2017 | 10:55 453

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că va pleca din politică atunci când DNA va face Guvernul.

"Lupta pentru putere nu s-a încheiat după alegeri. Adică cei care au pierdut alegerile nu sunt mulțumiți și continuă să zdruncine prin toate metodele: prin diversiuni lansate în spațiul public legate de sistemul de impozitare, de taxe, de salarii, de pensii ș.a.m.d., prin acțiunile de slăbire a guvernului întreprinse prin forțarea demiterii celor două membre ale cabinetului (Sevil Shhaideh și Rovana Plumb). De fapt, știți bine că în această combinație rotundă era și unul dintre miniștrii ALDE (n.r. — Viorel Ilie, ministrul pentru Relația cu Parlamentul). (...) Eu nu accept ca DNA să facă Guvernul României. Când o să se întâmple chestia asta, eu plec din politică", a afirmat Tăriceanu joi seară la Antena 3, conform Agerpres.

El a subliniat că nu este dispus să facă în acest sens compromisuri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parca te mai roaga cineva sa stai in pulitica. Hotarare de guvern de urgenta pentru statuia-ti in parcul hotilor, pe-la Belina, in forma naturala sau impaiat ca tot aia-i. Nici nu mai trebuie sa stai la coada.
4
1
La puscarie cu tine, hotule, mafiotule , penalule... Esti un mare mincinos si un afemeiat, pleaca, dispari! La puscarie cu tine hotule si penalule, ai furat destul !
7
0
de preferat era sa nu fi intrat in politica, ai fost, esti si vei ramane in nimeni, un afemeiat, un mincinos. tu nu accepti mai multe, dar noi cei multi, nu te mai acceptam pe tine si gasca ta de hoti, penali, excroci, borfasi, analfabeti
7
0
Iar ai fugit de la Palazu,de la nebuni?Mai omule,inteleg CA esti bolnav,adica nebun,dar stai in clinica la Palazu si i-ati toate medicamentele,sau daca tot ai fugit,du-te cu Tariceanu si cu dragnea ,aaaa ia-o si PE ,,barbatul,cu osinza,Servil,si duceti,-va la puscarie,tu ,mergi sa-i speli la cur PE toti,CA vad ,munca nu-,ti place,de fapt la nici UN tatar nu-i place munca,puturosi
9
3
Poti sa pleci imediat mafiotule! Nu te va plange nimeni...din contra chiar
10
3
La Jilava ar fi destinatia ta potrivita.
10
2
Au dat lovitura de stat sa fure si sa ne saraceasca sa pkece toti
12
5
Lasa bai porcule ca ati facut voi guverne sa va slujeasca iar pe prostii sa-i duca cu presul. Huoo porcule la puscarie. Pacat de comentariul de mai jos.
10
6
Respect Domnule Taricianu, vacancies admir for mult, sunteti un exemplu viu design cinste si profesionalism .Mult succes!
4
15

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102