REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tăriceanu: Candidatul PSD la prezidențiale este plafonat, nu poate să aducă voturi dincolo de bazinul partidului

Tăriceanu: Candidatul PSD la prezidențiale este plafonat, nu poate să aducă voturi dincolo de bazinul partidului

Replica API 15 august 2019 | 02:28 405

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat într-un interviu acordat MEDIAFAX că Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, nu poate să aducă mai multe voturi dincolo de bazinul electoral social-democrat, scrie stiripesurse.ro

„În final doamna prim ministru mi-a spus că PSD nu poate să accepte decât o singură soluție: să aibă propriul candidat. Deci ideea cu sondajele le-am făcut aproape degeaba, nu le-am făcut chiar degeaba, știm care este tabloul. Din păcate domnia sa nu se găsește într-o poziție care să o favorizeze în viitoarele alegeri prezidențiale. Eu cred că spre deosebire de doamna Dăncilă care evident se adresează cu precădere electoratului PSD, dacă stăm să ne uităm mai departe, dincolo de electoratul PSD un candidat al PSD în momentul de față nu poate să mai aducă alte voturi. Deci este plafonat de acest bazin electoral sau de limitele acestui bazin electoral, în timp ce eu care sunt plasat într-o altă zonă a registrului politic în zona liberală pot să aduc voturi și din zona de centru și din zona liberală de dreapta, deci consider că șansele mele sunt mai bune pentru a obține un scor care să îmi dea posibilitatea să intru în turul doi și apoi să atac bineînțeles câștigarea alegerilor prezidențiale”, a declarat Tăriceanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tari are dosar penal pt luare de mita , se asunde ca un las dupa imunitatea oferita de pungasii de la PSD , Nicolicea, Iordache, Serban etc. cine e nebun sa voteze un ticalos ?
1
0
Mai Caline chiar daca ai dreptate tu crezi ca PSDisti vor accepta pentru prima data de la FSN si pana astazi sa nu aiba candidat la alegerile prezidentiale,adica sa piarda prin neprezentare?,pentru ca eu nu cred ca sunt multi PSDisti care ar putea sa accepte umilinta asta.
1
0
O mica corectie, psd-ul mai are voturi doar in bazinul ...... WC-ului iar alde ceva mai jos, mult mai jos in vasul WC-ului!
5
0
Are dreptate si anume cand spune de candidatul psd.in ceea ce priveste intrarea lui in turul 2 sunt doar vise umede.sa fim seriosi.cu scorul obtinut a ultimul tur de scrutin turul 2 pt candidat psd alde este doar un vis umed.saracu de el, joaca si el ultima carte. Vai de capul tau taricene.cine mama dracu sa te voteze pe tine?sa fim seriosi.turul 2 iohanis barna.si tare imi este ca barna o sa iasa.
4
0
Lasa ca duci tu de la 4 cat are partidul la 6 procente.
4
0
Are dreptate D-ul Tariceanu. Da!
2
5
Senil mosul
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614