REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tăriceanu, către liberali: Veniți alături de mine în ALDE

Tăriceanu, către liberali: Veniți alături de mine în ALDE

Replica API 8 ianuarie 2017 | 00:00 406

Liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a lansat un apel către liberalii care au rămas în PNL "în speranța unor zile mai bune" să i se alăture în proiectul de consolidare a mișcării liberale din România, în contextul în care, spune el, PNL "nu mai are nicio legătură cu liberalismul" și este pe punctul de a fi preluat "în totalitate de către oamenii din PDL".

"Mișcarea liberală din România poate fi consolidată doar în jurul ALDE. Electoratul român, electoratul liberal ne-a validat în acest an pe scena politică românească în două rânduri, la alegerile locale și la alegerile parlamentare. Suntem pe drumul cel bun, un drum pe care ALDE poate crește și poate deveni o forță politică puternică a României. Vă scriu pentru a vă cere să veniți alături de mine în acest proiect politic de viitor. Împreună vom face din ALDE partidul cel mai puternic pe zone de centru-dreapta din România și vom duce mai departe valorile liberalismului", afirmă Tăriceanu într-o scrisoare deschisă citată de Agerpres.

Copreședintele ALDE susține că electoratul liberal se va îndepărta definitiv de PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba taricene pai tu esti cu comunistii din pesede ,ce sa caute liberalii adevarati acolo cu tine.ai uitat ce au facut comunistii liberalilor cita puscarie si citi asu murit ?
2
0
Traiceanu si dragnea au castigat alegerile prin promisiunii facute celor care nu muncesc,a se citi minciuni ,numai cei cu ajutor social iau votat,nu mai stiu pe de unde sa acopere minciunile facute in campania electorala.acesti doi sunt, doi gangsteri,doua lichele ,care au cucerit romania datorita votantilor tradatori,lenesilor.Dl Ciolos nu a furat nici un leu,au incercat sa-l determine pe ciolos sa mareasca salariul minim dar nu lea mers.Dl ciolos a fosut un prim ministru cinstit si corect.Jos cei doi comunicsti securisti.
4
1
Fugarul penal sebi ghizda vrea in camera cu moliceanu sa se joace cu sapunul
3
0
Adevaratii liberali vor veni alaturi de Tariceanu.Acum PNL a ajuns de fapt PDL.Se vede ca deja isi dau arama pe fata cu base,care a distrus si acest partid istoric. Tariceanu este un adevarat politician,cine comenteaza viata lui particulara,da a avut mai multe neveste, el nu a are amante ascunse,si-a asumat raspunderea.
0
3
Toti penalii si incompetentii din PNL au acum un far calauzitor : Hai , atacati la ciolan ...
6
3
Nu sant liberali.INSUSI VOI SANTETI.DE CACAT !!!LIBERAL ADEVARAT..singurul CP TARICEANU.DISCURSUL LUI E UNUL CARE E BAZAT PE ADEVARATELE VALORI LIBERALE ..NU PE ATACURI LA PERSOANE JIGNIRI CUM FACE KLAUS W JONAN...BASISTI AU ACAPARAT CARE GANDESTE...basist..Sa a fut in guritande romani prosti si idioti
2
6
A avut 5 femei ca ia mers scula..tu daca esti ipotent taci draku.
3
7
bai cretinilor datorita astor zis condamnati si inculpati fara vina facuti de tampiti basisti astia vor sa va faca viata mai buna si dreapta. Cat de cretini pute-ti fi ? chiar si in al 12-lea ceas nu vreti sa ganditi macar la viitorul copiilor vostri. Ce vede-ti rau in ceeia ce vor sa faca astia ? Ce bine a facut basau ? Ce bine a facut Iohanis si guvernul lui ? Daca nu va comvine nici cu astia duceti-va unde oti vedea cu ochii aia de hiene cretine ce sante-ti
1
9
Dar numai barbati ca de femei s-a saturat ,javra a avut 5 muieri.
7
2
ai dreptate cataline dar dar daca partidul ar fi PN L Reformat nu ALDE
0
4
este cel mai mare hot pe care il are romania la puscarie
8
5
Alaturi de tine, care ai dosar de hot si mincinos....etc. , dai cu subsemnatu ?! Cat tupeu si aroganta !? Cine te mai crede ??
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614