REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tăriceanu: Cazul în care e implicat Voiculescu, unul controversat, cu multe întrebări fără răspuns

Tăriceanu: Cazul în care e implicat Voiculescu, unul controversat, cu multe întrebări fără răspuns

Replica API 9 august 2014 | 00:00 265

Preşedintele Senatului, liderul PLR Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că a luat act de sentinţa formulată în dosarul ICA şi că nu se poate pronunţa pe fondul acestei probleme, menţionând totodată că va lupta pentru libertatea presei şi se va opune oricăror abuzuri împotriva instituţiilor de presă, conform mediafax.ro.

"Am luat act de sentinţa formulată de către judecătorii Curţii de Apel Bucureşti în cazul în care este implicat şi domnul DDan Voiculescu În calitate de politician nu mă pot pronunţa pe fondul acestei probleme. Consider însă că orice cetăţean al României trebuie să beneficieze de o împărţire echitabilă a justiţiei. Am avut de a face cu un caz controversat în urma căruia rămân încă multe întrebări fără răspuns. Indiferent cum se numeşte persoana implicată într-un caz, trebuie să beneficieze de aplicarea şi respectarea legii, fără justiţie televizată, fără linşare publică", arată CCălin Popescu Tăriceanu în comunicatul transmis vineri de PLR.

Potrivit lui Tăriceanu, "tot procesul a fost extrem de public, ceea ce întotdeauna poate să creeze denaturări ale percepţiei".

"Justiţia ar trebui să nu se lase influenţată de presiuni din partea opiniei publice în formularea unei sentinţe. Totodată, justiţia nu are rolul de a da exemple opiniei publice, de a satisface orgolii de orice natură sau de a aduce pacea socială, ci de a oferi oricărui cetăţean dreptate şi tratament egal în faţa legii", mai spune el, conform Mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614