REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tăriceanu: Dăncilă face la toată lumea oferte; e jenant

Tăriceanu: Dăncilă face la toată lumea oferte; e jenant

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:55 475

Călin Popescu-Tăriceanu, foto Agerpres

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat luni că premierul Viorica Dăncilă "face la toată lumea oferte", în contextul votului la moţiunea de cenzură, susţinând că acest demers este "jenant".

"Face la toată lumea oferte. Da, ştiu. E jenant că aşa se procedează, dar asta este. Am vazut, sunt la curent", a spus Tăriceanu la Parlament.

Întrebat dacă în acest context există parlamentari care ar putea ceda, el a răspuns: "Cei care au fost să cedeze au cedat. Acum, cel puţin la noi, nu mai cedează nimeni".

Tăriceanu a arătat că parlamentarii ALDE vor vota la vedere la moţiunea de cenzură.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
viorica te-a salvat de puscarie , ti-ai vazut sacii in caruta , pervers jegos !......dar nu uita , mai pot aparea si alte dosare , si atunci se pisa pe votul tau si te trimit in puscarie .
0
0
Tot PSD i-a salvat si pe hotii Vosganian si Tariceanu de furia DNA. Asta pentru ca se pare ca tu, ramas in doi neuroni, ai uitat. Ca si cei doi, pentru care PSD a fost bun doar la momentul lor de cumpana. Doua zdrente, lipsite de caracter, tu fiind al treilea...
2
0
De cand PSD a preluat puterea, singura preocupare a a acestui partid a fost sa distruga legile si institutiile justitiei pentru a evita puscaria. A folosit Guvernul, a folosit Parlamentul, a folosit mai ales CCR ca pe propria echipa de argati pentru a mutila statul de drept dupa tiparul propriilor interese. Nimic altceva nu a facut si nici nu le-a stat capul sa faca decat LEGI pentru HOTI: cum sa-i scape de puscarie si cum sa le salveze averile! NIMIC altceva.
4
2
E jenant ce-ai facut tu cu tara asta !---n-ai pic de caracter !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108