REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tăriceanu, despre Guvernul Orban II: Asistăm la o farsă politică. Nici președintele nu vrea ca acest Guvern să treacă

Tăriceanu, despre Guvernul Orban II: Asistăm la o farsă politică. Nici președintele nu vrea ca acest Guvern să treacă

Replica API 15 februarie 2020 | 00:00 283

Călin Popescu Tăriceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, că nu s-a luat o decizie în partid în privința votului pentru învestirea Guvernului Orban II, însă părerea sa este că „asistăm la o farsă politică”, în care actori sunt președintele statului și premierul demis, scrie hotnews.ro.

Întrebat, la digi24, dacă ALDE va vota pentru învestirea Guvernului Orban II, Călin Popescu Tăriceanu a spus că părerea sa este că nici măcar premierul nu vrea acest vot.

„În mod formal încă nu am luat o decizie, dar punctul meu de vedere este unul foarte clar: de a nu da votul pentru Guvernul Orban II în condițiile în care Guvernul a pierdut încrederea în mod evident. Asistăm la o farsă politică între doi actori: președintele, care a numit prim-ministru care nu vrea, evident, să obțină votul de învestitură. Nici președintele nu vrea ca acest Guvern să treacă. Atunci nu văd de ce noi ar trebui să îi dăm votul de încredere”, a spus Tăriceanu.

Între 17 și 19 februarie miniştrii propuşi vor fi audiaţi în comisiile parlamentare de specialitate, iar în 24 februarie este programat votul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai hai cu anticipatele. Scapam si de ALDE , pro, pmp, care nu au facut si nici nu au intentia sa faca in viitor ceva pentru poporul cu care se lauda.
0
0
guvernul orban II. As merge pe alegeri anticipate. Lumea e satula de jocurile astea cu penele murdare. Va vota pesede in proportie de 70 procente. Apoi suspendarea si demiterea presedintelui va fi o simpla formalitate in drumul spre normalitate. Sa i asume penele si kwj raspunderea esecului intoarcerii la votul poporului. N au guvernat in interesul poporului roman deci poporul nu i va vota. Poate doar directorii din banci si multinationale sa le dea votul. Putin foarte putin.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218