REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Tăriceanu, despre Lazăr: 'Nu are pregătire din punct de vedere juridic'

Tăriceanu, despre Lazăr: 'Nu are pregătire din punct de vedere juridic'

Replica API 30 august 2018 | 01:24 457

Călin Popescu Tăriceanu se află la Constanța, la Şcoala de Vară a tinerilor şi femeilor din ALDE, iar în cursul zilei de miercuri, 29 august, a susținut o conferință de presă, declarând, prinre altele, că Augustin Lazăr, procurorul general al României, nu are pregătire din punct de vedere juridic, în contextul "contrelor" cu ministrul Justiției, Tudorel Toader. Referitor la candidatura la conducerea DNA, acesta a spus: "Nu cunosc cine sunt candidații"

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine face aprecieri! O sluga care l-a servit pe dinu patriciu si i-a dat Petromidia aproape pe gratis, cand a fost premierul Romaniei. Tara il platea bine si iuda asta facea jocurile banditilor care au jecmaint tara si pe noi toti!
1
0
E procuror general si nu are cunostinte juridice, nuuu...bine ca ai tu si celelalte curve comuniste din PSD in frunte cu "fruntea guvernului" Viorica.. si zau, dupa asa frunte, putem spune ca e guvern de alientati mintal ; apropos, ea saraca nici cunostinta de ea insasi n are, adica constiinta..
2
0
Otreapa asta de tariceanu uita cum l-a facut mare alt hot de talia lui voiculescu si vantu, dinu patriciu, pe care l-a slujit ca o sluga credincioasa moliceanu ca premier!!!
6
1
Nu are pregatire juridica, IN CONTEXTUL, argumentelor aduse de ministru. Mergeti, la dictionar !. Lazar, s-a facut de ris, deoarece in decembrie semna protocoale cu SRI, iar in ianuarie,ne spunea noua, citez: "DOAMNE FERESTE,NU NE OCUPAM DE ASTFEL DE INGINERII".
1
5
data viitoare.domnia prostilor genereaza dezastru.
6
0
Asta o spune eternul repetent din facultate, Calin. Doamne cat de mic a ajuns scofalcitul fante.
8
1
Sper sa crapi in chinuri alaturi de tovarasul tau Dragnea!!! Tara va vrea pe amandoi in costume din lemn de brad!
5
1
Ha Ha Ha, ce tare. Adica procurorul general nu are pregatire juridica dar are tov. Iordache si Nicolicea
6
0
Te pomenesti ca tu ai studii juridice.
6
1
procuror de pe vremea lui Ceausescu
6
2
atat ai fost tu capabil sa pricepi de la sluga ordinara tudorel, daca nu ai notiuni juridice, cum iti permiti sa emiti astfel de comentarii?. Nici cand nu mi-a fost dat sa aud de o asa infratire a interlopilor, mafiotilor, excrocilor, hotilor- veti ajunge , cat de curan, cu totii, la puscarie- pe viata
8
3
Cum e procuror general si nu are cunostinte juridice? E un nonsens.Dar daca aprecierea vine de la unul care e mai presus de lege si o calca in picioare, nu ne mira.
10
4
un alt mafiot
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369