REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tăriceanu despre mineriade: Adevărul iese la iveală

Tăriceanu despre mineriade: Adevărul iese la iveală

Replica API 14 septembrie 2017 | 00:00 424

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a susținut, miercuri, că informațiile legate de mineriadele din anii 1990 care apar acum în spațiul public arată că "întotdeauna adevărul iese la iveală", lucru care, în opinia sa, este valabil și pentru "ceea ce s-a întâmplat din 2009 încoace", notează Agerpres.

"Am trecut cu toții prin momente dificile, a fost un moment în care (...) România a dat primele bâlbâieli în democrație, dar nu a fost numai atât a fost cu mult mai grav. (...) Au fost oameni care și-au pierdut viața, au fost răniți, arestați în mod nejustificat și, bineînțeles, a fost o încercare cel puțin de lovitură de stat. Din păcate, anchetele care s-au derulat nu au scos nimic până acum la iveală. Cred că toate aceste lucruri pe care astăzi le aflăm cu surprindere, după atâția ani, ne demonstrează un lucru: până la urmă, întotdeauna, adevărul iese la iveală și acest lucru e valabil nu numai pentru ce s-a întâmplat în 1990 sau 1991. E valabil și pentru ceea ce s-a întâmplat din 2009 încoace. Atenție amatorilor!", a spus Tăriceanu, la Palatul Parlamentului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai avem un om politic! Inca nu este totul pierdut!
1
0
iar ai vazut-o pe ma-ta la nudisti si ai innebunit . Mos basinos , puti de prostie , cand bei faci lucruri trasnite .
1
0
Repetentul,golanul si penalul mai are curaj sa vorbeasca.
2
1
penalilor, mincinosilor voua nu va este rusine sa mai comentati niste tampenii, credeti ca veti obtine aberatiile voastre, doar dupa gratii, in frunte cu dorel din justitie
4
2
Mai scula moarta,sau Mai bine ,taur in calduri,despre ce adevar vorbesti?despre cum omoriti poporul,tu si puscariasul de Dragnea?o sa crapati amindoi,linsati de popor, putorilor,mincati cacat toata ziua la wC-ul antena3 ,mintiti cu nerusinare,rideti cu nesimtire de amariti,si sinteti destept,voi,betivilor,ciumelor,o sa platiti ptr Raul care il faceti poporului
4
2
Ce spune Tariceanu aici si ce comenteaza niste bolovani mai jos.... Da, avem multi prosti in tara asta,ata de multi ca deja sintagma ,,prostul satului'' nu mai este valabvila,azi fiind greu sa gasesti cate unul mai destept printer milioanele de prosti.
1
2
Despre adevar vorbeste mincinosul clasei!Adevarat ca, in tara orbilor , chiorul este imparat!Ce sa mai spui despre un popor care-si alege asemenea oameni spre a le fi conducatori!
2
2
Tariceanu un mediocru cu ce note a trecut clasele scolare. Cine conduce romania. Vai de noi si copii nostri.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218