REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tăriceanu, despre proteste: Probabil că am subestimat reacţia sistemului

Tăriceanu, despre proteste: Probabil că am subestimat reacţia sistemului

Replica API 30 ianuarie 2017 | 00:22 381

Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, consideră că PSD şi ALDE „au subestimat reacţia sistemului” propunând ordonanţele privind graţierea şi modificarea Codurilor penale. „Cred că ar fi trebuit în prealabil o anumită pregătire în sens comunicaţional. E un deficit pe care, eu, coparticipant în această coaliţie, mi-l asum. E adevărat că nu am anticipat ceea ce a urmat: descinderea preşedintelui la şedinţa de guvern, manifestaţia de stradă, preşedintele care se duce în mijlocul participanţilor să-i aţâţe şi continuarea acestui război. Probabil că am subestimat reacţia sistemului. Deranjul e foarte mare după cum se vede”, a afirmat duminică Tăriceanu, la B1 TV, conform agerpres.ro. Tăriceanu a explicat că atât el cât şi Liviu Dragnea nu au adoptat o atitudine belicoasă. „Şi Liviu Dragnea şi eu nu am adoptat o atitudine belicoasă. Chiar de la momentul Sevil Shhaideh am adoptat o poziţie care mai degrabă presupunea că vrem să găsim o soluţie.(...) Iohannis este angajat într-o luptă politică pe viaţă şi pe moarte pentru că este mandatul lui în joc”, a adăugat Tăriceanu.

El a precizat că Guvernul, care deşi are “unele sincope”, va merge înainte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la 11.37 un pesedist imputit fute si injura el ca stie mai bine .astia sunt cretinii care au votat cu pesede ,cred ca in viata normala cind nu se ascund in spatele tastaturii sint niste indivizi obscuri fara viitor cu nepoatele la munca in italia la spalat bosorogi la cur si care seara asteapta sa vada ce mai zice gidea la antene .vai de steaua lor bolsevica si ruusofona ,astia au distrus Romania sper sa crape ca oricum peste citiva ani nu mai apuca pensie ca nu o sa mai aiba cine sa i-o plateasca .mori bolsevicule si despre mata numai de bine
2
0
MOLICEANU ASTA E SI SENIL SI CRETIN, SI IL MAI APUCA SI INIMA CAND IL CHEAMA LA AUDIERI ... EL SI PRIETENII STIU DE CE
3
0
sa-mi bag po-la in psd ul vostru si in toti sustinatorii lor, mai bine va arunca laba pe pereti decat sa comentati si cu majuscule pe deasupra, antenele v-a spalat creierii pe care oricum nu i-ati avut niciodata!!!
2
1
AZI.INCEPE.CA PROGRAMUL.PSD.-ALDE.SA.FIE.PUS.IN.APLICARE..VASILE.SO.FUT.PE.MATA AIA.KURVA CARE NU.A.AVORTAT.O JIGODIE.CA TINE..BASIST.IMPUTIT.DUPA.CE.LA -TI.LINS.IN.PULA.PE.BAS.ACUM.CA O PROSTITUATA.PENALA..TI.AI.SCHIMBAT STAPANU....sa.treci.si.pe.la.mine.ma muistule basist.acum..johanist
1
3
Ar fi culmea tupeului si a indraznelii sa luati atitudide, doi penali: la senat si camera deputatilor. Sa va fie rusine, ca jena nu aveti, ingrosati obrazul in continuare...!? Doi penali de inalta clasa !?!?..."cutu si cu miau"....pana cand ??
2
0
Caline sa nu te belicesti la batranetze ca nu e frumos...incep stranepotii sa rada de tine
2
0
Sunt un mos senil si retardat mintal caruia ii duduie izmenele pe mine!!!
4
0
Sa muriti capitalistilor! curand ne fac de duca capitalistii for sa de reset la lume cu un virus! sustineti IOhanis in cotinuare ca va duceti pe pla .
0
2
mai jos la 10,45 e un cretin care inca se lupta cu basescu ,sa-l ajute cineva va rog si sa-i inchida televizorul care e pe antena 3.cretini de genula asta au distrus Romania cu imbecilitatile lor
9
0
ma-ta nu iese , mai ramane , atunci mai latri , muistule ?
0
5
Cica ei rezolva problema falsa a penitenciarelor,....deci se vor ocupa de fapt, de ei, de cei care au ciordit si au facut ABUZURI IN SERVICIU. RUSINE.VA IESI TOT POPORUL IN STRADA,PESTE VOI, NERUSINATILOR.
6
1
...Este mult.mai.mare!!!...nu.are.limite.DACA EL ARE PUTEREA SA PUNA.PRESEDINTE.PE CINE VREA..SA DEA DE PAMANT CU VOTUL.A.8,5 MILIOANE.DE.ROMANI.DE.LA REFERENDUMUL.CARE LA DEMIS.PE.BASESCU CA ARE CURAJUL SA L SANTAZEZE PE PRIM.MINISTRU...CA DACA FACE AUTOSTRADA AUTOSTRADA COCOMARNIK BRASOV E. ARESTAT.SI.EL.SI FAMILIA LUI..DOVADA CA NU.SE.JOACA SISTEMUL.A ANCHETAT O PE MAMA PRIM MINISTRULUI.PE.SORA CUMNAT.SI..NEPOTII.ASA.ARATA ROMANIA DUPA 12.ANI.DE.DICTATURA BASISTA JOHANISTA IN CARE SISTEMUL.TICALALOSIT.A AJUNS LA CULMI NEBANUITE....UN SISTEM CARE REFUZA SA.MOARA.SI.SE AGATA...
2
6
Ce este rau ca este rusofon? Poate ai vrut sa spui rusofil. Tu nu esti in stare sa vorbesti limba romana, pune mina pe carte si lasa pe altii sa scrie care stiu despre ce e vorba si mai au si ceva in cap. Tu du-te si fa trotuarul la manifestatiile spalatilor pe creier.
2
7
Un terorist de frunte este acest tariceanu
11
2
Un infracor de drept comun,care mai este si rusofon.
10
2
Caline, ia fa tu o contramanifestatie cu cei cativa membrii de partid si cu cele cinci muieri pe care le-ai avut.
10
1
Presedintele isi joaca mandatul si Dragnea si Tariceanu libertatea.Asta este adevarul despre cei doi penali si daca-i lasam vor nimici definitiv firava democratie pe care o avem.Puneti si dvs in balanta mandatul presedintelui si frica de puscarie si veti vedea de ce tin cei doi penali cu dintii de aceasta ordonanta.
8
1
mai bine sa se ocupe de femei.
7
3
Calin manechin moliceanu impostor de talie mica fura tot ca o furnica acum sta si se oftica ca de ce e asa de mica............
15
4
"Si Liviu Dragnea si eu nu am adoptat o atitudine belicoasa,...etc." ,ar fi culmea indraznelii: dosarele, va bat la usa, zvornaie catusele, iar Dragnea e penal deja cu acte...., despre ce vorbim !? Doi penali !!
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614