REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tăriceanu, Dragnea, Vâlcov, Teodorovici şi Mazăre, vizită de lucru la noul pod de la Agigea

Tăriceanu, Dragnea, Vâlcov, Teodorovici şi Mazăre, vizită de lucru la noul pod de la Agigea

Replica API 13 noiembrie 2014 | 15:30 121

500 de oameni aduşi din judeţ cu mai multe autocare

500 de oameni aduşi din judeţ cu mai multe autocare

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la funcţia de preşedinte al României, şi-a anulat joi vizita în judeţul Constanţa, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, însă 500 de oameni au reuşit să ajungă cu mai multe autocare la noul pod de la Agigea. Președintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, vicepremierul Liviu Dragnea şi miniştrii Eugen Teodorovici, Darius Vâlcov, Radu Stroe şi-au făcut simţită prezenţa în zonă. Reprezentanţii Guvernului au fost aşteptaţi de primarul Radu Mazăre, parlamentari, consilieri, primari, mai mulţi directori de deconcentrate şi membri PSD.

IPJ Constanţa, împreună cu Jandarmeria, a asigurat paza şi protecţia demnitarilor

La eveniment a fost prezent şi şeful IPJ Constanţa, Bogdan Despescu. Facem precizarea că şeful IPJ, la solicitarea SPP, având în vedere că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se află în judeţul Constanţa, a asigurat împreună cu jandarmii buna derulare şi coordonare a activităţilor.

Un convoi de 50 de camioane a fost adus de ingineri pentru a pune la încercare rezistenţa structurii noului pod. La finalul testelor, când va fi dat în folosinţă, noul pod de peste Canalul Dunăre - Marea Neagră va prelua traficul greu spre port, dar va fi şi o rută alternativă spre sudul litoralului pentru turişti. Noul pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunăre-Marea Neagră a beneficiat de fonduri prin Programul Operaţional Sectorial în Transporturi şi de la bugetul statului.

Tăriceanu, gafă de proporţii

Tăriceanu a confundat podurile. El a spus că a trecut de mai multe ori pe aici şi că are luminiţe frumoase noaptea. Tăriceanu a crezut că se află pe vechiul pod de la Agigea, dar nimeni nu a îndrăznit să-l atenţioneze.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218