REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tăriceanu, ieşire dură la adresa colegilor care au acceptat propunerea premierului: „Mi-e scârbă să vorbesc despre ei“

Tăriceanu, ieşire dură la adresa colegilor care au acceptat propunerea premierului: „Mi-e scârbă să vorbesc despre ei“

Replica API 13 septembrie 2019 | 01:17 459

Călin Popescu Tăriceanu, foto Agerpres

Călin Popescu Tăriceanu are o primă reacţie la decizia premierului Viorica Dăncilă de a desemna membri ai ALDE în funcţiile vacante de miniştri care au aparţinut şi anterior ALDE.

Într-o intervenţie în direct la cotidianul.ro și Gold FM, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că „doamna Dăncilă face niște gesturi foarte grave, nu înțelege cum funcționează regulile democrației, cum funcționează Guvernul“. Mai mult, liderul ALDE mai crede că Viorica Dăncilă „încearca să își salveze pielea și să prelungească agonia acestui guvern, racolând membri ALDE, în ideea de a prezerva structura politică a Guvernului“.

Fostul președinte al Senatului a mai ținut să reamintească faptul că ALDE a luat hotărârea de a ieși de la guvernare, prin urmare, „colegii care se duc într-o funcție publică nu se duc să îi reprezinte pe ei. Deci, o problemă e la doamna Dăncilă. Guvernul agonizează și trebuie să scurteze agonia, se dezonorează pe ea și pe colegii mei care acceptă aceste propuneri“.

Întrebat de moderatorii emisiunii „Tu ce zici?“, Cornel Nistorescu și Ionuț Cristache, dacă s-a așteptat ca propriii colegi să accepte noile numiri, Tăriceanu a mărturisit: „Evident că nu!“ și crede că acești oameni au interese personale, că răspund unor alte comenzi. „Mi-e scârbă să vorbesc despre ei!“

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante, respectiv Grațiela Gavrilescu la ministerul Mediului, Ion Cupă la ministerul Energiei și Ștefan Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ALDEtariceanu incearca sa faca pe fata mare, a uitat de OUG, 7, OUG 13, OUG14...si alte multe nenorociri facute impreuna cu PSD, frati in hotii si furaciuni! Tariceanu si vosganian nu au putut fi anchetati de DNA ca au fost miruiti de PSD! PSDracnea si ALDEtariceanu dou gasti de hoti. aceeasi mizerie, plus PRO R. a lui puie monta. Alta karikatura psdista si puiul asta de naparca.
3
0
La puscarie cand te duci ? Bai jigodie ordinara , te asteapta baietii de ani de zile si pe tine si pe miruitul ala . Stop , gata cu prosteala trebuie sa lasi orgoliile si sa te duci , n.ai ce face ! Ia exemplu de la flausat , aia demnitate ....a furat de a spart cateva localitati , si face parnaie pt te miri ce , mai mare rusinea !
7
0
I-a cu lamaie, Molicene, ca sa nu vomiti pe tine de atata scarba! Ai infiintat un partid de curve politice, cu tine pe post de matroana iar acum o faci pe corectul si ofensatul. Curve de oameni ai adunat - atitudine de curve ai. Asa ca, mai suge-o inca o data, cu lamaie daca ti-e scarba!
11
0
te-au salvat de la puscarie ....iar tu ai vrut sa-i ingropi ! esti terminat , excrocule !
13
0
Este binecunoscut faptul ca politicienii nostri sunt persoane cu doua fete. Nu grija de tara ii framanta ci grija de propria persoana.
13
0
E atat de absorbit de auto-caderea lui in gol incat nu-l mai inteteseaza nici daca il mai voteaza cineva undeva vreodata. A innebunit lupu. Ar trebui sa ii fie scarba de tradarile lui politice de-a lungul timpului. Chestia e ca ajutat de meseria de tradator politic a facut avere mare, prea mare.
19
0
noi suntem scarbiti de toata clasa politica.
14
0
Taricene, iti cam da la muie PSD-ul, nu?
20
0
Calmeaza-te Tari au facut si ei ce au invatat de la tine,sau orinentat oameni dupa mirosul care venea de la gratarul cu fripturi.
21
0
Si mi-e despre tine
20
0
de atata scarba o sa se bage si el in psd, ...
22
0
Dar mie, care am crezut in si am votat ALDE, nu crezi ca mi-e scarba de tine? Cine esti tu, Tariceanule? Cum m-ai pacalit atata vreme? Acum ma indoiesc de capacitatea mea de a alege oamenii in care sa cred si mi-e ciuda pe mine. Nu mai stiu in cine sa cred...
33
0
s-au comportat ca si tine . Scirba e recoproca
32
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218