REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tăriceanu, ipoteză INCENDIARĂ

Tăriceanu, ipoteză INCENDIARĂ

Replica API 2 septembrie 2020 | 00:00 1418

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că demisia șefului Poliției, Liviu Vasilescu, vine mult prea târziu, dar cel mai probabil acestuia îi va fi găsit un post călduț. Tăriceanu arată că n-ar fi de mirare dacă Ludovic Orban i-ar găsi un post de consul într-o țară frumoasă.

”Șeful Poliției Române și-a dat demisia! Târziu și doar la presiunea opiniei publice! Demisia lui este recunoașterea implicită a pactizării șefilor din Poliție cu liderii clanurilor de interlopi care ne terorizează orașele.

Este o palmă pe care nu merită să o primească zecile de mii de polițiști onești care își fac treaba în condiții dificile. Este o palmă pe care trebuie, în schimb, să o primească cei care au politizat totul, inclusiv Poliția, și au sacrificat siguranța noastră pentru voturi. Șefii poliției nu erau prieteni cu interlopii pe gratis sau nu le ofereau acestora protecție fără să aștepte ceva în schimb, iar aici recompensa era voturi pentru partidul de la guvernare.

Ar fi sănătos pentru democrație dacă șeful demisionar al Poliției ar da în vileag aceste aranjamente, dar cred că șefii lui îl vor tenta cu un post atât de călduț încât nu o va face. Să nu vă mire dacă Ludovic Orban îl va numi destul de repede consul general într-o țară frumoasă!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu, potrivit ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
'' demisia sefului politiei vine mult prea tarziu'' si noi de cand asteptam la renuntarea ta la imunitate parlementara si sa te pui la dispozitia justitiei- incearca sa vezi cat de tarziu este. Ai impresia ca lumea doarme, te cunoastem ca de altminteriintreaga haita care trebuia sa viti deja la rahova, sa nu il uiti pe vopzganian ca si el da din clanta
1
0
asta tot mai traieste????!!!!
7
1
Are mare dreptate Tariceanu. Numai ca tara asta este plina de oameni care gandesc mai putin si nu au cum sa inteleaga...
2
6
Tu vorbesti?
8
2
Motociclene? Unde te duci dupa ce pierzi alegerile? In plm.
12
3
Mos tagarta asta nu stie ce sa mai faca sa mai prinda si el un loc eligibil.. O nulitate..
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614