REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tăriceanu: Klaus Iohannis e un impostor

Tăriceanu: Klaus Iohannis e un impostor

Replica API 17 octombrie 2014 | 01:06 263

Candidatul independent la alegerile prezidențiale Călin Popescu Tăriceanu a declarat joi că declarațiile președintelui Traian Băsescu din ultimele zile reprezintă o diversiune care are un efect extrem de păgubos în campania electorală.

"Toate aceste lucruri privind declarațiile lui Traian Băsescu le consider o diversiune care are un efect extrem de păgubos. În loc ca în campania electorală presa și cetățenii să se poată concentra pe proiectele și pe conținutul mesajelor pe care candidații le oferă, pentru că nu alegem consilierul comunal, alegem președintele României, pe cinci ani, o funcție care presupune o responsabilitate deosebită, pentru care trebuie să alegem omul potrivit, toată această discuție este complet trecută în planul doi. Bineînțeles că este paralizată de întâmplările la zi. Vaga mea impresie este că n-o să se oprească lucrurile aici. Săptămână viitoare o să avem parte de alte bombe și fumigene", a afirmat Tăriceanu.

El îl califică pe Klaus Iohannis drept un impostor, pentru că se revendică de dreapta.

"După părerea mea, Ponta are prima șansă de a intra în turul II și principalul meu contracandidat pe care-l vizez este Iohannis. Și atunci e normal ca săgețile și criticile mele să le trimit celui care este impostorul din această zonă de dreapta care vrea să se prezinte liberal și de dreapta. Eu cred că este într-o flagrantă impostură. Eu sunt cel mai bine plasat pentru a-l învinge pe Victor Ponta (..) Doamna Udrea și cu doamna Macovei pot să le consider impostoare din alte motive, dar niciuna până acum nu a spus că este liberală, nu a spus lucrul ăsta. Ambele au un segment pe care evoluează și nu consider că merită să intru într-o dezbatere cu dumnealor, nu au niciun fel de proiect, nu au niciun fel de viziune", a spus Tăriceanu.

sursa: http://www.agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367