REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tăriceanu: Kovesi ar fi trebuit să demisioneze după decizia CCR

Tăriceanu: Kovesi ar fi trebuit să demisioneze după decizia CCR

Replica API 1 iunie 2018 | 00:11 350

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar fi trebuit să demisioneze după decizia CCR care o vizează şi în acest fel l-ar scutit pe preşedintele Klaus Iohannis "de a rămâne într-o postură foarte complicată".

"Cel mai normal ar fi fost ca după această decizie şefa DNA să demisioneze. Aşa cred eu că ar fi fost normal. Îl scuteşte şi pe preşedinte de a rămâne într-o postură foarte complicată", a afirmat Tăriceanu miercuri seară la România TV, conform Agerpres.

El consideră că, în contextul actual, după decizia CCR, Laura Codruţa Kovesi poate, din punct de vedere juridic, să îşi continue activitatea semnând ca şef al DNA şi să participe la reuniunile structurilor de securitate naţională, "dar nu şi moral".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da tu de ce nu demisionezi ca ai furat mai mult ca toti , nesimtitule ...
2
0
Tariceanu n-a facut nimic ptr tara de 30 de ani_-sta in parlament si-si da aere de liberal --am uitat ca face ceva schimba neveste.!
2
0
Ce mizerabil , acest limbric toxic , cica adevarat liberal , adica putreziciune ...
3
2
te-ai pensionat pe caz de boala , PALAZU MARE , esti tanar drogat si hranit de propaganda sorosista . Desert iti dau ? daca nu iti dam noi , la muie !
1
2
Iar tu sa demisionezi din fruntea senatului ,pentru ca functionati ilegal ,300 parlamentari nu 600. CCR a uitat ca trebuia sa fiti 300 bucati.
1
2
Sa ti ia labagii ciocanul sa si l bage prin gura sa nu i doara la dantura.
2
1
Taricene , cand ai sa crapi , am sa-mi fac timp sa vin sa-ti aprind o lumanare de bucurie ca ai crapat . Firai tu al dracului de bosorog . Ce morti ma-ti iti mai trebuie javra de nu-ti vezi de pensie . Afundati tara asta in bezna , pentru ce javra ?
7
6
Cat tupeu borfas, asa cum si tu ai demisionat, nu? Expiratule, ai in sange numai viagra!
8
5
Penalule, hotule si mincinosule, vrei sa scapi de d-na Kovesi ??! Cine vorbeste ? Cat va mai suportam ?
13
5
spune cine?
3
2
Bravo , jos cu agenta sorosisto-masonica care a nenorocit tara asta , abuzuri, dosare false etc. Trebuie sa scapam de cancerul asta numit UE odat pentru totdeauna . Romania trebuie sa redevina independenta , asa cum ne-au lasat-o inaintasii nostrii care si-au jertfit vietile pentru tara. PSD trebuie sa organizeze un miting si sa mergem toti sa-i luam pe toti nenorocitii astia de sorosisti si sa-i aruncam afara din tara , sa se duca dracu cu UE cu tot ca numai nenorociri ne-au adus .
6
9
pensionar ...mananci cacat tinere retardat mintal,asistat social.Scrii toata ziua ca nu ai munca si nu te angajeaza nimeni faci umbra pamantului.
7
6
si noi consideram ca voi, datorita a doua presuri si slugi ordinare, dorneanu si tudorel, nu veti scoate tara din UE, nu veti obtine, pe banda achitari, iar voi in veci nu veti mai accede la guvernare. Ati nenorocit familii intregi, ati obtinut, partial ce doreati- dar noi va dorin sa ajungeti la puscarie, ne-am saturat de mojiciile voastre, si tertipurile zilnice ptr un nenorocit de vot, pe care sper sa nu-l mai obtineti in veci
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218