REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tăriceanu l-a atacat pe Iohannis de la tribuna PSD: Toţi am sperat să nu avem al doilea Băsescu

Tăriceanu l-a atacat pe Iohannis de la tribuna PSD: Toţi am sperat să nu avem al doilea Băsescu

Replica API 16 decembrie 2018 | 00:00 85

Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat duminică, la şedinţa PSD de la Parlament, că toţi au sperat la un partener în preşedintele Klaus Iohannis şi nu la al doilea "Băsescu", dar urmările s-au văzut.

"Am fi putut face mai mult dacă găseam în presedinte un partener onest. Am sperat şi eu să avem un partener care să ne ajute în stoparea erodării sistemului de justiţie, am sperat să avem un partener pentru o Românie puternică şi demnă. Am sperat un partener echilibrat, un preşedinte care să se gândească la tară şi abia în al doilea rând la un mandat", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la şedinţa PSD.

Liderul ALDE spune că au fost şi pierderi, dând exemplul celor două Cabinete PSD-ALDE schimbate.

"Am sperat şi eu ca şi dumneavoastră să nu avem un al doilea Băsescu. În aceste lupte de gherilă am avut şi pierderi: două guverne, mulţi am fost târâţi în faţa procurorilor, dar nu ne-am pierdut speranţa că putem aduce România în rândul ţărilor democratice", a mai spus Tăriceanu.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
buna poza,la atatea neveste nf ia uite ce coarne iau crescut,muiealde
1
0
@17:32 linge te rog putin cacat de la mine si de la cei de sub tine mult mai mult !!! Iar apoi eu te fut in gura iar tu imi tragi din pula. Multa muie cu cacat tariceanu, muie dragnea, muie pesede, muie alde !!!
3
2
Jigodie linsa in cur si pula de zdrentele de sub mine.Sa ii sugeti pula si sa ii lingeti pizda dnei de cacat carmen doi jepcari de case.
3
4
Felicitari pentru POZA! Muie ALDE PSD!
3
4
Bai manechin mincinos,cu cine mortii matii vrei tu sa aduci Romania in randul tarilor democratice?Cu tine care esti un spion maghiar?Sau cu cacatii aia de PSD isti din familia lui Iliescu?Iesi baga mi as pula in familia matii tu si pe copiii tai
6
3
Un al 2 lea basescu sa va dea la puie msd si alde..nu ficusul asta de iohannis
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218