REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tăriceanu, la ieşirea de la Parchetul General: Nu am nicio emoţie, cred că sunt anumite confuzii pe care le face Procuratura

Tăriceanu, la ieşirea de la Parchetul General: Nu am nicio emoţie, cred că sunt anumite confuzii pe care le face Procuratura

Replica API 29 ianuarie 2020 | 00:00 276

Călin Popescu-Tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat la ieşirea de la Parchetul General că nu are emoţii în legătură cu dosarul în care a fost citat miercuri, afirmând că ar fi vorba despre confuzii pe care le fac procurorii cu privire la funcţionarea Senatului.

"Astăzi nu am dat nicio declaraţie, am cerut dosarul pentru studiu şi după ce voi studia dosarul, voi putea spune mai multe. Nu am nicio emoţie, pentru că aici cred că sunt anumite confuzii pe care le face Procuratura în legătură cu funcţionarea Senatului şi atribuţiile preşedintelui", a spus Tăriceanu.

Fostul preşedinte al Senatului a confirmat, totodată, că i-a fost adusă la cunoştinţă calitatea de suspect în dosarul ce vizează săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu neaplicarea unei decizii de incompatibilitate cu privire la un senator.

"Dosarul este legat de situaţia de incompatibilitate a unui membru al Senatului şi, sigur, procurorii cred că fac o confuzie. Ei consideră că preşedintele Senatului este şeful Senatului. Preşedintele Senatului nu are decât un singur vot şi trebuie să respecte anumite etape procedurale care presupun, în mod obligatoriu, desemnarea de către Biroul permanent a Comisiei juridice pentru analiza dosarului, Comisia juridică trebuie să facă un raport, pe care ulterior trebuie să-l supună votului plenului Senatului", a adăugat liderul ALDE, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne ajuta. Poate e cu la multi ani.
1
0
ai tradat degeaba. tot nu scapi. iti meriti soarta
3
1
Oare o fi Razgandeanu sau sunt confuzi aia de la parchet...????
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367