REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tăriceanu: Pensionarii nu vor mai putea să lucreze la stat

Tăriceanu: Pensionarii nu vor mai putea să lucreze la stat

Replica API 8 august 2017 | 00:14 407

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a anunţat la finalul şedinţei Coaliţiei de guvernare că legea va fi modificată în aşa fel încât persoanele care ies la pensie să nu se mai poată reangaja la stat.

"Ceea ce am discutat cu primul ministru, cu ministrul Muncii şi cu ceilalţi miniştri este următorul lucru: ca odată făcută cererea de pensionare şi pensionarea efectiv făcută, să nu mai poată exista şi posibilitatea reangajării pe aceeaşi funcţie, în acelaşi minister sau în alte ministere. Oamenii trebuie să se hotărască: ori sunt pensionari, ori dacă sunt apţi de muncă rămân la muncă. Se va modifica legea în aşa fel încât să nu se mai funcţioneze în acest sistem dual. Nu e corect. Va veni un proiect de lege din partea Guvernului. O să hotărâm în perioada următoare. Măsurile care trebuie luate nu trebuie luate doar pentru cei care se pensionează acum, ci pentru toată lumea", a declarat Tăriceanu, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca te duce grija de personalul TESA, sa stii ca sunt 5 si nu sunt jumatate cum afirmi.As vrea sa traiasti tu cu salariul de personal tesa si pensia care urmeaza.Pana ca si infirmiera are salariul mai mare
0
0
N avem doctori si profesori, dar sa ii dam afara si pe aia care vin din pensie sa lucreze....o decizie proasta!
0
1
Si sa punem politisti locali pe unii care nu au avut de munca pana acum, eventual interlopi
1
3
Deci sa intelegeem ,dle manechin,ca Boc a avut dreptate! Va luat cam mult timp!Legea este totusi buna .Exemplu:la Castelu fostul militian G Radu s-a pensionat si la scurt timp a de venit politist local.Am dori sa-l vedem pe dreapta pe el si pe cei ca el,oameni harsiti in rele si cpmbonatii la limita legii deveniti caomi de paza ai vesnicilor primari.AMIN!
6
0
In spitalul municipal Mangalia mai mult de jumatate din personalul administrativ este iesit la pensie dar continua sa lucreze pe acelasi post cumuland pensia cu salariul.Sa se aplice legea imediat .Se aude doamna manager? Da-tii pe toti afara....
5
1
Cernavoda.Eu am angajat numai pensionari pe posturi cheie ptr ca am fost si sunt sustinut de pensionari.Tineretul sa plece afara sa munceasca.
8
3
foarte bineee.
7
1
Sa intelegem ca senatorii si deputatii nu vor mai putea fi pensionari? Ar insemna ca peste 65 ani sa nu mai poti fi parlamentar. Pana la urma si asta e tot o munca, doar de aceea este retribuita. Valabil si pentru primari, consilieri etc.
9
1
Cind a facut Boc treaba asta, urlau ca din gura de sarpe, ia uite ce face guvernul...acum cind o fac ei , e buna...jigodia....
5
1
motocicleanu insusi e in postura de pensionar care lucreaza la stat.huooo
6
0
nu am nimic personal cu pesionarii,si eu sunt pensionar dar am iesit la pensie stau acasa,asa sa procedeze toti,sunt atatia tinerii care nu pot sa,si castige un banut al lor,posturile ocupate inca caldute,si bn sunt oameni cu pile -stati dlor acs si lasati tineretul la munca
10
1
Asa se intampla si in spital, se scot posturi ,,personalizate", scoti post de sora medicala cand acum exista asistenti licentiati?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614