REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tăriceanu pune piciorul în prag! Mesaj FERM pentru PSD: 'Vom avea proprii candidați'

Tăriceanu pune piciorul în prag! Mesaj FERM pentru PSD: 'Vom avea proprii candidați'

Replica API 20 octombrie 2018 | 01:16 350

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că nu a mai discutat în ultima perioadă despre listele comune sau separate cu PSD, pentru europarlamentare. ”Vom avea candidați proprii, dacă vom merge pe listă separată sau comună vom vedea. Nu anul acesta”, a spus liderul ALDE, conform stiripesurse.ro.

Întrebat, vineri, la Bistrița, dacă la alegerile europarlamentare a negociat cu PSD comune liste și dacă a mai vorbit cu Liviu Dragnea despre candidatura sa, Tăriceanu a răspuns: ”Nu am mai discutat în ultima perioadă nici una, nici alta. Vom avea proprii candidați, dacă vom merge pe listă separată sau comună vom vedea. Nu anul acesta. Colegii din ALDE își vor depune candidaturile”.

Tăriceanu a afirmat că a discutat cu Norica Nicolai și Renate Weber și se bucură că și-au manifestat dorința de a candida din nou.

”Sunt Daniel Barbu, Ovidiu Silaghi care doresc, dar nu sunt singurii colegi care își manifestă dorința să fie pe liste. Pe baza criteriilor, comisia va evalua și alege. Vom avea grijă să existe pe listă personalități care să reprezinte o anvergură”, a spus preşedintele ALDE.

Întrebat, de asemenea, câte mandate intenționează să obțină la europarlamentare, Tăriceanu a răspuns: ”Depinde, nu știu cum se face împărțirea. Obiectivul nostru e să atingem 15% și intră cinci mandate, cu redistribuire putem să luăm 6 mandate”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Caricatura asta de tariceanu, gladiatorul lui dinu patriciu care a luptat pe viata si pe moarte pentru interesele lui dinu in preluarea Petromidiei pe doi lei...
5
0
ALDE un partid de profitori care si-a pus in functii mult mai multi oameni decat fraierii din PSD in judetul Constanta. Daca nu participa cu PSDul pe liste comune nu obtine nici doi europarlamentari.
5
0
pai cum sa nu-si doreasca o noua candidatura , atata timp cat nu au iesit din tiparele impuse de ciuma rosie si au latrat din toti rarunchii contra tarii la semnalul celor doi nenorociti ordinari- tariceanu si draknea- care si-au pus in gand sa ne scoata din ue, si apoi pensia ce urmeaza sa o castige ajunge ptr zece generatii fara sa ridice un deget. Oricum, fiti convinsi nemernicilor ca aveti latul de gat si stiti cine vi-l strange- presul si sluga tudorel- care nu are mama , nu are tata, el dicteaza totul, nu este exclus , ca in nemernicia lui, cum rar mi-a fost dat sa aud- se viseaza presed
7
1
Ba lacusta dracu tu trebuie sa iei mandat la puscarie zloata ce esti !
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920