REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Tăriceanu, reacţie virulentă la adresa unui ministru finlandez

Tăriceanu, reacţie virulentă la adresa unui ministru finlandez

Replica API 20 februarie 2017 | 00:00 328

Călin Popescu Tăriceanu

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, reacționează extrem de dur, după ce ministrul de Externe al Finandei, Timo Soini, a criticat dur Guvernul pentru tentativa de modificare a Codului Penal și a Codului de Procedură Penală. Tăriceanu se arată surprins că un om cu o funcție atât de importantă lansează un atac fără a avea toate informațiile. „Ministrul de Externe al Finlandei Timo Soini a căzut în capcana dezinformărilor (…). De la înălţimea funcţiei pe care o ocupă şi având în vedere că reprezintă statul finlandez, unul în care respectarea drepturilor cetăţenilor, precum şi o legislaţie corectă, reprezintă principii fundamentale, mă așteptam la o reacție mult mai ponderată bazata pe adevaruri si nu pe minciuni. Afirmaţiile ministrului finlandez nu au nici o legătură cu ceea ce se întâmplă în România”, a spus Tăriceanu, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se sumetzeste Maria sa Motocicleanu!Din saua harleyului,mandrul oligarh dambovitzean ai ia la rost pe "fraierii"aia de finlandezi...-"Pai baaai finlandezilor,eu am furat de-am rupt sa-mi faceti voi mie morala?"guitza mandru preacinstitul nostru politician!
0
0
Cate javre sforaitoare poate exista printre oamenii de buna credinta,acest individGRECU si alti cativa ca el ,care se balacareste in propriul impuls al tradatorilor de neam,asemenea hiene insangerate de putere fa numai rau acestei tari,acestia destabilizeaza ordinea,ei sunt marginalizati si incearca prin or ce sa se evidentieze cu ceva,nu siau adus contributia cu nimic la bunastarea situatiei din tara,dar prostu nu moare de grija lui,sunt numai niste ,neica nimeni,inventati de asa zisa democratie ce vor so etaleze numai pentru ei..
5
0
Dle tariceanu,guvernarea romaniei nu trebuie sa se bazeze pe promisiuni fara acoperire.De unde veti acoperi 52 miliarde lei pentru plata salariilor si pensiilor in anul 2017,stiind ca nu veti incasa aceasta suma la bugetul de stat ,nu se poate acoperi decat din imprumuturi ,evrei va asteapta cu mainile deschise ,va pupa daca imprumutati 52 miliarde lei,veti plati dobanda de peste 8%.De fapt sunteti in urma cu majorarile promise deoarece alimentele si serviciile sau scumpit de la 1 ian.2017 cu peste 50%.Construiti fabrici nu promisiuni.Jos comunismul adus in 1989 de iliescu ,roman,patricu,tar .
5
3
Ce usor sa aperi strainii cand esti tradator al intereselor nationale.Se vede clar d-le grecu ca esti partinitor si prost in format cand toate autoritatile au recunoscut ca guvernul nu a gresit constitutional.Va place minciuna si dezinformarea prin ura pe care o etalati
2
3
Moliceanu asta este un nesimtit, un limbric putitor. sper sa isi ia parnaie ptr faptele penale si sa se duca dracului cu Dragnea si toata mafia. Toata lumea e nebuna, numai ei sunt sanatosi ... hai siktir !!!
4
2
Acest om ne demonstreaza inca odata ca trebuie introdus un examen psihologic ptr toti parlamentarii si membrii guvernului. Medicamente! Medicamente! Medicamente! PS. Taricene ptr sclerozati exista tratament.
4
3
Un "gigolo" batran... Tataie , vezi-ti de copii !
4
3
Toti suntem niste prosti ca nu intelegem ordonanta, numai tu cap de cal o intelegi. AI SICTIR.
6
2
daca ai avea notiuni elementare juridice nu ai reactiona astfel. probabil nu esti roman si atunci dute in gura mati in tara ta
2
3
Tu esti un nesimtit ordinar.Te supara adevarul?
4
1
Doar Betoneanu stie sa inteleaga ce a scris in ordonanta 13. Restul lumii sunt analfabeti. Mai draga...
3
2
singurul politician cu adevarat ROMAN
4
7
tu cu biletele la parchet, udrea cu bani in manusi de box, klaus cu casefara numar,dragnea cu mosii toti ati furat
7
1
Motocikleanu este copilotul celuilalt conducator de partid.amandoi piloteaza in stare de ebrietate un autoturism cu anvelope de vara in conditii de polei,adica Romania.Asta votam,asta avem!Vivat natiune!
2
3
Mai javra penala, tu esti o rusine pentru Romania si iti permiti sa ne faci de ras in Europa. Tot la parnaie, mincinosule; coleg cu Draknea.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218