REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tăriceanu, sprijin ferm pentru Tudorel Toader: 'Îmi păstrez aprecierile la adresa ministrului Justiției'. Ce spune despre Lucian Șova

Tăriceanu, sprijin ferm pentru Tudorel Toader: 'Îmi păstrez aprecierile la adresa ministrului Justiției'. Ce spune despre Lucian Șova

Replica API 17 noiembrie 2018 | 00:00 262

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, la Brașov, în contextul în care PSD va discuta în CExN de luni despre remanierea guvernamentală, că își păstrează aprecierile pentru ministrul Justiției, dar că la ministerul Transporturilor ar dori o angajare mai activă pe proiecte mari.

Chestionat de jurnaliști despre ce se va întâmpla la Comitetul Executiv Național al PSD de luni, liderul ALDE a punctat că își menține poziția cu privire la ministrul Justiției, Tudorel Toader.

„Eu nu sunt prezicător, dar aprecierile pe care le-am făcut la adresa domnului Tudorel Toader mi le păstrez”, a spus Tăriceanu, potrivit Mediafax.

De altfel, Călin Popescu Tăriceanu a precizat că și-ar dori ca la ministerul Transporturilor să existe mai multă implicare pe proiectele mari de infrastructură.

"Eu la ministerul Transporturilor nu am făcut critici punctuale. Mi-aș dori ca ministerul Transporturilor, care are o funcție specială de dezvoltare pe infrastructură, să fie cât mai mult angajat pe proiecte mari. Sunt anumite obstacole pe care le constatăm, obstacole care sunt de ordin legislativ și administrativ, care fac ca aceste mari proiecte de infrastructură să evolueze încet”, a spus Tăriceanu.

În context, liderul ALDE a precizat că a purat discuții cu colegii de la PSD cu privire la legea achizițiilor publice, care „a devenit una foarte groaie”.

„Am discutat zilele trecute cu colegii din PSD despre actuala formă a legii achizițiilor publice, care a devenit una foarte greoaie. Am aflat acum, de curând, că, în baza legii achizițiilor publice, nu există o singură oferă care se face, se face întâi o ofertă tehnică (...) după care se trece la oferta financiară. (...) La noi, parcă, toate aceste proceduri sunt făcute să întârzie nu numai lucrările de infrastructură, de transport, ci toate domeniile”, a spus Tăriceanu.

Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni, luni, de la ora 11.00, la Parlament, potrivit unui anunț al partidului. Pe ordinea de zi sunt incluse discuții despre remanierea guvernamentală, au spus surse ale formațiunii pentru MEDIAFAX.

În ședința CExN pentru remaniere, liderii PSD vor analiza un raport intern privind îndeplinirea programului de guvernare pe domenii de activitate, precum și un al doilea raport, al premierului Viorica Dăncilă, vizavi de activitatea fiecărui ministru.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi-ti de harem si nu te mai stradui sa concluzionezi in limba romana ! Ai fost corigent sau pe-aproape .Sa zici Doamne ajuta ,caci pe ele te sprijini ,sa nu cazi la propriu !
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218