REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
36.4° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Tată şi fiu în vârstă de un an, găsiţi spânzuraţi

Tată şi fiu în vârstă de un an, găsiţi spânzuraţi

Virgil STOIAN 26 martie 2023 | 10:19 5619

Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia, după ce poliţiştii, alertaţi de mama copilului, îngrijorată în urma unor mesaje primite de la fostul său partener, au pătruns în locuinţă prin forţarea uşii, a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Tata si fiu in varsta de un an, gasiti spanzurati

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de către IPJ Alba, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01,00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia, a sunat la 112, exprimându-şi îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia. Femeia ar fi avut un schimb de mesaje cu bărbatul, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viaţa minorului ar fi în pericol.

"Iniţial, bărbatul a răspuns la telefon şi a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-şi disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon şi nici la uşa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie. Poliţiştii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, judeţul Cluj, care nu şi-a dat acordul pentru forţarea uşii apartamentului şi s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide şi a permite accesul poliţiştilor în apartament", se menţionează în comunicat.

Întrucât uşa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forţarea acesteia.

În interiorul apartamentului, cei doi au fost găsiţi decedaţi, spânzuraţi.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din poliţişti criminalişti şi de investigaţii criminale, care efectuează cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde este intervenția alora care ieri protestau pt nu știu ce pensie ...și când am comentat mi au sărit în cap, poftim intervenția pol romane, egal cu zero așa cum sunt și ei, rușine
6
0
Exista riscul ca un minor sa fie pus in pericol si voi inca cereti acceptul propietarului ca sa forjati usa??? Usa care oricum a trebuit fortata ca era inchisa le dinauntru??? Baiii voi sunteti normali la cal? Ala de la cluj la alba iulia a pierdut ore pe drum … ore in care copilul ala poate traia…!!!!
11
0
Il insela deja cu alt barbat, avea copilul numai 1 an. Cum e posibil ca doar ce faci un copil si deja gasesti alt barbat… Noi nu suntem jucarii sa ne schimbi ca pe ciorapi
7
0
Daca avea cap idiotul ala o spanzura pe femeie si pe el, iar pe copil il dadea in grija statului. Copilul nu avea nicio o vina pentru ca idiotii de parintii nu se intelegeau.
19
1
Total normal. In Romania.
5
15
Din cauza femeii. S-au jmecherit femeile, le face cu ochiul orice jmecher si cred ca le i-au de nevasta. Barbati linge pizzda se dau la femei peste tot chiar daca sunt maritate... Isi bat joc de voi proastelor
16
16
Vai de capul nostru.. De la copii de 12-15 ani care omoară bătrâni pana la nenorociti care își spânzurat copilul de 1 an
31
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510