REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tatăl fostului șef al ANT, undă verde pentru imobil cu cinci etaje în centrul Constanței

Tatăl fostului șef al ANT, undă verde pentru imobil cu cinci etaje în centrul Constanței

Replica API 16 octombrie 2019 | 00:00 316

Victor Filipescu, tatăl fostului șef al ANT (Autoritatea Națională pentru Turism), Răzvan Filipescu, a obținut și autorizația de contruire pentru imobilul cu patru etaj din zona Sala Sporturilor. De la cultivarea cerealelor, Filipescu s-a reorientat spre piața imobiliară care, în ultimii ani, a mers destul de bine în Constanța. Așa că, tatăl fostului șef al ANT va ridica un complex de locuințe pe strada Dacia, în apropiere de Sala Sporturilor. După ce, recent, acesta a obținut certificatul de urbanism pentru construire imobil S+D+P+4-5E apartamente cu parcaje la subsol, demisol și parter, solicitat de Filipescu prin S.C. Sagit Life SRL, firmă ce are ca domeniu de activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase, iată că a fost obținuită și autorizația așa că, cel mai probabil, vor începe lucrările la nopua clădire. Autorizația a fost obținută pe 14 octombrie șia re valabilitate un an de zile.

În anul 2017 a fost realizată și cercetarea arheologică arheologică a terenului pe care se realizează investiţi, terenul aflându-se într-o zonă cunoscută încă de la începutul sec. XX ca fiind ocupată de necropola oraşului antic Tomis. Ulterior, raportul de cercetare arheologică preventivă a fost aprobat. Răzvan Filipescu a ocupat funcția de conducere a ANT din aprilie 2013 și până în septembrie 2014.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acolo au ocupat si domeniu public, spstiul verde. Primaria a amendat proprietarul ?? Nu cred. Ia sa fi fost un oarecare
7
1
Ptr terenul din statia suceava de pe str.a lapusnenu focar de gunoi se asteapta spaga ptr puz .rusinos afost oprit din construit si nesimtirea crasa asteapta spaga sa i se dea dreptul de constr. a unui bloc ilegal.la puscarie cu cei mituiti.ajungeHotilor!!!!!
5
1
Fabrici locuri de munca ,parcuri nu face nimeni nu este rentabil nu....ti a drak
12
1
La ce buna de p e norsa si merita
6
1
Fagadau acest Indira Ghandi al Constantei merge pe avantajul concursului de infractiuni. Oricat furi tot atata iei fiind in concurs.
8
5
M-am saturat de blocuri pana in gat. Niciunul nu vrea sa construiasca o unitate industriala pentru a crea locuri de munca.
18
2
Ofiter de securitate ce a exploatat f bine tot ce se putea in judetul asta, nea Victoras! Hm! In ce termeni, el stie si ai lui.
14
3
Nenea Victor - un securila de isprava.
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614