REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tatăl lui Djokovici spune că, probabil, fiul său nu va participa la Australian Open

Tatăl lui Djokovici spune că, probabil, fiul său nu va participa la Australian Open

Replica API 1 decembrie 2021 | 23:47 766

Srdan Djokovici, tatăl liderului ATP, Novak Djokovici, a declarat că, probabil, fiul său nu va juca la Australian Open, după ce organizatorii au făcut din vaccinare o condiţie obligatorie de participare, potrivit stiripesurse.ro

"În ceea ce priveşte vaccinurile şi non-vaccinurile, este dreptul personal al fiecăruia dintre noi dacă vom fi vaccinaţi sau nu. Nimeni nu are dreptul să intre în intimitatea noastră, este garantat de constituţie. Fiecare are dreptul de a decide asupra sănătăţii lui.

Nici eu nu cunosc această decizie, iar dacă aş cunoaşte-o, nu v-aş împărtăşi-o. Are dreptul să decidă cum doreşte. A fost jenant anunţului acelor conducători de provincie din Australia, care şi-au permis să nu-l cheme pe campionul de nouă ori al Australiei.

În aceste condiţii şi cu aceste şantaje, (n.r. Novak) probabil că nu o va face (n.r. - nu va juca). Eu nu aş face asta. Şi el este fiul meu, aşa că voi decideţi pentru voi înşivă", a declarat tatăl tensimenului, pentru site-ul sârb B92.net.

Organizatorii Australian Open, primul grand slam al anului 2022, au stabilit regulile de participare legate de vaccinare. Astfel, vor fi acceptaţi doar jucători vaccinaţi sau cu scutire medicală de la vaccinare, nu şi cei trecuţi prin boală şi nevaccinaţi.

Persoanele care au avut deja Covid-19 şi s-au vindecat de boală nu sunt considerate ca fiind scutite de a primi cele două doze de vaccin. Acesta este un cazul care îl priveşte pe Novak Djokovici, locul I ATP, reticent faţă de vaccinare. El va avea nevoie de două doze (sau una cu Johnson & Johnson) pentru a respecta recomandările guvernului australian.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Cine a vazut cal verde si sarb destept"?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218