REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tatăl lui Ionuț Anghel, băiatul ucis de câini, actor în comedia Borat 2!

Tatăl lui Ionuț Anghel, băiatul ucis de câini, actor în comedia Borat 2!

Replica API 18 septembrie 2021 | 00:00 872

Valentin Anghel, tatăl lui Ionuț Anghel, băiatul de 4 ani ucis de câini în anul 2013, a luat parte la filmările celebrei producții ”Borat 2: Filmul ulterior”, lansat la sfârșitul anului trecut.

El a făcut parte din echipa de figurație și apare în film pentru câteva secunde.

Valentin Anghel încarcă ”băieței” pentru Kevin Spacey

Valentin joacă rolul unui sătean din comuna natală a lui Borat din Kazahstan, Kuztsek și își face apariția spre finalul filmului, după ce Sacha Baron revine acasă, la finalul unei noi experiențe americane.

Mult mai ”înțelept” după ce a acumulat valorile democrației americane, Borat explică faptul că și ”Kazahstanul a devenit o țară feministă.

Exporturile de mirese sunt un act misogin, așa că acum facem trafic de miri”.

În imaginile următoare se văd mai mulți tineri care sunt închiși într-un țarc pentru vaci și trimiși la Hollywood pe adresa lui K. Spacey (aluzie la actorul Kevin Spacey, acuzat acum 3 ani de auz sexual și pedofilie). Valentin Anghel este unul din oamenii care organizează transportul, în filmul regizat de Jason Wolnier.

8 ani de la moartea lui Ionuț Anghel

Ionuț, fiul lui Valentin Anghel, a fost ucis de câini, în septembrie 2013, în apropiere de parcul bucureștan Tei. El venise acolo să se joace împreună cu fratele lui mai mare, Andrei, care a fost martor la tragedie. Băieții au scăpat de sub supravegherea bunicii și au ieșit din parc printr-o spărtură în gard, apoi au ajuns pe un teren care aparținea unei societăți comerciale. Acolo au fost atacat de animale, iar Ionuț a fost omorât, spre deosebire de fratele lui care a reușit să scape. Cazul a fost extrem de mediatizat și a condus la schimbarea legislației legate de animalele fără stăpân

Tatăl lui Ionuț Anghel, băiatul ucis de câini în apropiere de parcul Tei, apare în producția americană ”Borat 2: Filmul ulterior”, cu Sacha Baron Cohen în rolul principal, scrie wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108