REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tatăl lui Meghan Markle i-a cerut fiicei sale să îi permită să îşi viziteze nepoţii

Tatăl lui Meghan Markle i-a cerut fiicei sale să îi permită să îşi viziteze nepoţii

Replica API 21 octombrie 2021 | 00:00 491

Thomas Markle le-a cerut luni fiicei lui, Meghan, şi ginerelui său, prinţul Harry, să îi permită să îşi viziteze nepoţii şi a pledat pentru reconciliere, acuzându-i totodată pe foştii duci de Sussex că sunt interesaţi doar de bani, într-un interviu acordat postului de televiziune ITV, informează AFP, citataă de Agerpres.

Meghan Markle

"Ar trebui ca toţi să ne maturizăm puţin, să vorbim între noi, să ne împăcăm, pentru binele copiilor şi pentru binele nostru", a declarat Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, în emisiunea "Good Morning Britain", la care a participat prin intermediul unei transmisiuni realizate din reşedinţa lui din Mexic.

Referindu-se la cei doi nepoţi ai lui, Archie, în vârstă de doi ani, şi Lilibet, în vârstă de patru luni, Thomas Markle a spus că "ei au două familii iubitoare, iar străbunica lor este regina Angliei".

"Vor creşte şi vor dori să ştie mai multe lucruri despre ei înşişi", a adăugat Thomas Markle, fost proiectant de lumini în industria de televiziune americană, care locuieşte în prezent în oraşul mexican Rosarito.

Meghan Markle s-a îndepărtat de tatăl ei înaintea căsătoriei sale din mai 2018 şi la care socrul prinţului Harry nu a putut să participe din motive medicale. Înaintea nunţii regale, Thomas Markle a pozat pentru paparazzi şi a fost plătit de tabloide, fapt care nu a fost pe placul cuplului princiar.

Thomas Markle nu l-a întâlnit niciodată pe prinţul Harry şi nu şi-a cunoscut nici nepoţii.

Prinţul Harry, în vârstă de 37 de ani, şi Meghan, în vârstă de 40 de ani, s-au distanţat totodată de familia regală a Marii Britanii şi locuiesc din martie 2020 în California alături de copiii lor.

"De când a început relaţia cu Harry, ea s-a schimbat", a declarat, cu regret, tatăl lui Meghan Markle, care a dezvăluit totodată că Meghan doreşte ca el să "înceteze să mai vorbească" cu fraţii şi surorile ei vitrege, însă el nu poate să facă acest lucru.

De asemenea, Thomas Markle le-a reproşat foştilor duci de Sussex, care şi-au dobândit independenţa financiară faţă de familia regală britanică şi au semnat mai multe contracte privind realizarea unor documentare şi podcast-uri, că "sunt interesaţi doar de bani".

Evocând biografia cuplului, "Finding Freedom" - la scrierea căreia Harry şi Meghan nu au participat în mod oficial, dar care îi prezintă într-o manieră favorabilă -, Thomas Markle a spus că acea carte ar trebui să se intituleze "În căutarea banilor".

El a făcut o altă remarcă ironică la adresa fiului cel mic al prinţului Charles şi al prinţesei Diana, declarând că o carte, pe care prinţul Harry intenţionează să o publice anul viitor, "nu poate fi decât plină de cruzime şi insultătoare faţă de bunica lui, regina Elisabeta a II-a".

"E doar un proiect pentru a câştiga bani. Tot ce fac este pentru bani", a mai spus Thomas Markle.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920