REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tătaru: Dacă respectăm regulile, va fi o creştere uşoară, asumabilă, a cazurilor de COVID-19

Tătaru: Dacă respectăm regulile, va fi o creştere uşoară, asumabilă, a cazurilor de COVID-19

Replica API 2 septembrie 2020 | 00:00 1032

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că în condiţiile în care se vor respecta în continuare regulile de protecţie sanitară impuse de autorităţi, în sezonul de toamnă care urmează - marcat de începerea şcolii, revenirea din concedii şi alegerile locale - în România se va înregistra doar "o creştere uşoară, asumabilă" a numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus, adăugând că în caz contrar vor apărea focare de COVID-19 şi transmitere accentuată în comunitate.

Nelu Tătaru

"Dacă respectăm acele reguli, acele norme de aplicare, vom avea o creştere uşoară, asumabilă. În condiţiile în care nu se vor respecta acele reguli vom vedea constituire de focare şi o transmitere accentuată în comunitate. Eu sper că au înţeles ceva din aceste luni şi după o vară în care am trăit libertatea să revenim şi la locurile de muncă, să revenim şi la şcoală, dar să ne gândim în acest moment la copiii noştri şi la cei vârstnici, fiindcă aici avem grupele masive de risc, în condiţiile în care cei mici sunt transmiţători, iar cei în vârstă sunt cei care fac boala şi formele grave", a spus Nelu Tătaru, marţi, la Digi 24, scrie Agerpres.

El a fost întrebat dacă se aşteaptă ca în această toamnă, odată cu începerea şcolii, alegerile locale şi întoarcerea din concedii, numărul celor infectaţi cu SARS-CoV-2 să crească.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia fac lumea sa vomite cu jeturi mari,cand tot pomenesc de ASUMARE. Cam va asumati mai,panaramelor ceva? Platiti voi vietile si destinele pierdute de romani,plecati dracului acasa ,va dati demisiile pe loc,faceti puscarie daca deciziile voastre fac mai multe victime decat ar fi daca ati proceda ca altii de afara? Care ASUMARE ?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218