REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tătic de mii de euro! Iată ce indemnizație COLOSALĂ primește un bărbat din Constanța

Tătic de mii de euro! Iată ce indemnizație COLOSALĂ primește un bărbat din Constanța

Replica API 27 iulie 2017 | 00:10 305

Colegiul Prefectural al județului Constanța a adus o surpriză în rândul celor prezenți. În ședința prezidată de Ioan Albu, prefectul județului Constanța, a luat cuvântul și Mirela Ungureanu, reprezentantul Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială a Județului Constanța, care a prezentat o statistică a indemnizațiilor de plată din județ.

Ea a menționat faptul că, în județul Constanța, un bărbat primește o indemnizație pentru creșterea copilului în valoarea de 38.000 de euro, mai precis 170.000 de lei.

Citește și

https://www.replicaonline.ro/plafonarea-indemnizatiei-pentru-cresterea-copiilor-de-ce-ne-isterizam-pentru-cateva-sute-de-bogatasi-317643/

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Legea trebuie aplicata doar mamelor si plafonata -au fost smecheriile unor parlamentari direct interesati
2
0
Dar a contribuit la BASS pentru a beneficia? Din cate stiu, contributia de asigurari sociale este plafonata. La pensii la cat contribui atat se ia in calculul punctajului.
2
0
FRATILOR DESPRE CE VORBITI ? AJUTORUL SOCIAL ESTE UNA SI INDEMN. PT. CRESTERE COPIL ESTE ALTA ! SUNT DOUA VENITURI DIFERITE. VA APUCATI ASA SA COMENTATI DE DRAGUL VORBELOR. DOCUMENTATI VA MAI INTAI SI APOI VORBITI.
0
1
Indiferent de veniturile impozabile.. ajutorul pt cresterea copilului este "ajutor social".. iar cand primesti 38 de mii euro pe luna, scopul "ajutorului social" nu mai este sa ajute.. ci sa imbogateasca.. un ajutor de 38de mii euro este insasi impotriva scopului pt care a fost creat initial. Nu e normal. Ajutoarele sociale trebuiesc plafonate, indiferent de nivelul contributiei, pt ca.. altfel.. ajung la nivelul de 38 de mii, si atunci nu se mai numeste "ajutor de cresterea copilului", se poate numi spre exemplu: "ajutor pt un proaspat tatic sa isi cumpere bmw", dar nu pt cresterea copilului.
3
0
A contribuit ? Nu prea cred. Da a contribuit , dar nu pentru indemnizatia pentru cresterea copilului.A contribuit pentru sanatate si pensie.Indemnizatia pentru cresterea copilului ar trebui sa fie la fel pentru toti.Asta e, traim in Romania.
7
2
Mai lasa-ne cu amaratii tai. Du-te tu pe Stefanita Voda sa ai grija de amarati. Omu' a platit taxe? A platit! Deci sa i se dea. E problema lui ce ii da copilului. Apropo? De ce-s amaratii amarati? Ca de 20 de ani tot astia-s la putere. Va tin amarati ca sa ii votati in continuare, bai indoctrinato! Si ce plm, ce vrei? Un tractorist sa aiba pensie de pilot de avion? Sapca-n cap, la pielea goala cu tigara-n bot si alalalt la 10000m cu 200 de oameni in carca o viata intreaga. Ia vezi, ca esti obraznica...
7
7
Dar cat a cotjzat acest nesimtit ca sa primeasca banii sstia ? Ce-i da copilului sa manance ?lapte cu foite de aur ! Taiat-le pensiile nesimtite sa mI aveti bani si pentru amarati !
8
7
copilu lu smekeru asta suge la mai multe masa
2
2
pe timpul mult laudatului ciolos contributia la cas era plafonata pentru maxim 5 salarii medii oricat de mare venit declara deci el cu o luna de alocatie si-a scos banii. A trebuit sa vina PSD-ul sa dreaga aceasta anomalie si sa ii puna cu adevarat sa plateasca daca vor alocatii pe masura. pentru asta acum legea e cea veche si nu avem ce face.
5
1
Ptr taticu de la 18:25 Ce lapte iti mai curge din cuc da-i si ma-tii ca are nevoie de vitamine,oral!
5
0
Daca a cotizat sa primeasca
8
4
Cu alaptarea ma descurc bine, copilasul se dezvolta f bine cu laptic de cuc, ceea ce va dau si voua!
3
9
Bravo lui... sa se invete minte retardatii care gandesc, voteaza si publica legi fara studii de impact. Dobitoci votam, dobitoci avem. Si felicitari taticului! Da-le bot, boss, ca merita!
12
3
Inseamna ca a si dat ,daca are de luat,omul! Si-a planificat din timp momentul , legislatia il ajuta, el profita.Inseamna ca e un tip destept.
19
4
nu mai jigodi.
0
6
Macar sa fie copilul lui si sa primeasca o educatie buna,diferita de a parintilor.
5
2
Si cat s-a chinuit el sa duca sarcina la bun sfarsit,bietul tatic gestant!Taticul asta daca mai avea si pensie speciala de parlamentar...!oricum,e greu si ptr el cu alaptarea...
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102