REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tăticul Smiley face slalom între casă, studio și televiziune, iar asta se vede și pe siluetă

Tăticul Smiley face slalom între casă, studio și televiziune, iar asta se vede și pe siluetă

Replica API 1 aprilie 2021 | 00:00 1071

Pe data de 9 martie, Smiley (37 de ani) şi Gina Pistol (40 de ani), cel mai simpatic cuplu din showbizul autohton, au devenit părinţi. Fetiţa lor se numeşte Josephine Ana, iar venirea pe lume i-a schimbat vizibil pe celebrii ei părinţi. Cântăreţul munceşte de dimineaţă până seara şi face slalom între casă, studioul muzical şi platourile de televiziune. Trage tare, iar asta se vede şi pe „silueta” lui: Smiley a slăbit kilograme bune de când e tătic.

Foto: blitz

În urmă cu trei săptămâni, încă un bebeluș celebru a venit pe lume. Este vorba despre fetiţa lui Smiley şi a Ginei Pistol.

A fost o minune, după cum a explicat şi prezentatoarea emisiunilor “Chefi la cuţite” şi “Asia Express”, de la Antena 1, pentru că nu se mai aştepta deloc să devină mamă, din cauza problemelor medicale.

Iată că anul trecut cei doi au dat vestea cu lacrimi în ochi, printr-un video care a fost vizionat de milioane de fani, iar la început de primăvară şi-au strâns fetiţa la piept.

Micuţa Josephine Ana este centrul universului lor şi nu exagerăm când spunem asta, însă Gina şi Smiley, pe numele său adevărat Andrei Maria, fac totul numai cu gândul la ea.

Smiley și Gina Pistol nu au bonă pentru fetița lor

Blondina nu are bonă, se ocupă exclusiv de micuţă, însă iubitul ei se implică atât de bine încât nu ar mai avea nevoie de încă o persoană prin casă.

Se pare că micuţa i-a schimbat şi obiceiurile celebrului ei tătic pentru că de când a venit pe lume, el iese tot mai rar din casă.

Se împarte între vila pe care o are în Cernica, studioul muzical şi platourile de televiziune muzicale. Fotoreporterii l-au surprins luni, în jurul prânzului pe Smiley, când ieşea din casă, după ce cu greu s-a despărţit de fetele lui.

La “Românii au talent”, ediţia care s-a filmat acum câteva luni, avea circa 5 kg în plus

Îmbrăcat casual, cu părul strâns în codiţă, muzicianul a butonat de zor telefonul şi se grăbeea să ajungă undeva. Nu este o aparenţă, chiar se poate remarca faptul că este slăbit.

Pe de o parte munca, dar, cine ştie, şi nopţile nedormite cu noul membru al familiei l-au schimbat pe piteştean.

Acesta a demarat în tromba din casa din Cernica până în Băneasa, acolo unde a mers la sediul Radio Zu şi unde a petrecut aproximativ 3 ore. A intrat pe soare şi a ieşit pe ninsoare, dar nici nu mai contrează condiţiile meteo atunci când vrei să-i faci zestre copilului.

Smiley trage tare! După ce a părăsit incinta Radio Zu, extrem de grăbit acesta s-a urcat la volanul Jaguraului său şi a călcat zdravăn pedala de acceleraţie pentru a ajunge acasă la fetele sale, în Cernica.

După cum Click! v-a relatat, în urmă cu trei ani acesta şi-a luat o super vilă în cartierul bogătaşilor, în valoare de 300.000 de euro. Este spaţioasă având o suprafaţă de 290 de metri pătraţi, super dotată, şi este vecin cu Marius Moga, Inna, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea sau Mihai de la Akcent.

Gina şi Smiley se iubesc de doi ani şi jumătate

La finalul anului 2018 Gina şi Smiley s-au cunoscut la concertul lui Damian Draghici. De atunci au rămas împreună.

Prietenii l-au dat de gol pe Smiley în legătură cu idila pe care o începuse cu Gina.

„Se ştiu de mulţi ani, însă abia la concert s-a lăsat cu sentimente, ca să zic aşa. Gina şi prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă şi Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa «Domnişoară, domnişoară». După concert s-a întâmplat magia între Ginuţa şi Smiley şi chiar se iubesc mult. Nu locuiesc împreună, dar e aceeaşi treabă, pentru că ea mai mult stă la el. Gina e o tipă foarte mişto, nu prea ai cum să nu o iubeşti. Oricum, toţi prietenii lor ştiu despre relaţia asta, însă ei nu vor să vorbească public”, a declarat o persoană din anturajul celor doi, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218