REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tavi Clonda și fetițele sale au coronavirus!

Tavi Clonda și fetițele sale au coronavirus!

Replica API 17 octombrie 2021 | 00:00 859

După ce Gabriela Cristea a fost confrimată cu noul coronavirus, soțul vedetei a fost și el infectat. Tavi Clonda a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îi anunță pe fani că atât el, cât și fetițele au fost confirmate și ele cu virusului.

Artistul a început să se simtă rău în decursul acestei zile, motiv pentru care și-a făcut un test, care a ieșit pozitiv.

„Dragilor, suntem in carantina pentru ca am iesit pozitiv la testul Covid! Am primit multe mesaje legate de aceasta situatie, asa ca am sa va spunem aici cum s-a intamplat. Luni Gabriela s-a testat, asa cum face de multa vreme la emisiunea ei, iar testul a fost negativ.

Luni dupa amiaza Victoria a inceput sa spuna ca o doare in gat si vorbea ragusit….Nu ne-am panicat pentru ca starea ei generala era ok si a mai trecut prin episoade de laringita usoara. Un sirop pentru gat si am crezut ca rezolvam.

Miercuri cand Gabriela era in direct la emisiune a simtit ca o lasa vocea si ca ii ard usor urechile.

Primul ei gand a fost sa se testeze si asta a si facut cum a ajuns acasa. Testul a iesit negativ dar chiar si asa am decis sa se izoleze de restul casei.

Joi cand s-a trezit o dureau muschii si avea temperatura 38. Am hotarat sa mearga la centrul de testarea si rezultatul a venit in 5 minute; pozitiv. Eu mi am facut singur un test acasa (pentru ca nu aveam nici un simptom) si testul a fost negativ.

Azi dimineata am acuzat frisoane, slabiciune si febra 37:5 si mi am facut un nou test care a iesit pozitiv”, a declarat Tavi Clonda.

Tavi Clonda a chemat Ambulanța acasă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Celebrul artist a transmis că a fost nevoit să cheme Ambulanșa acasă, după ce a aflat că este purtătot de virus. Rezultatul a fost pozitiv si pentru cele două fetițe: Victoris și Iris. Tavi Clonda a mărturisit că este pozitiv că familia lui va trece cu bine peste această perioadă. El a mai transmis un mesaj autprităților să închidă grădinițele și școlile, semn că acela ar fi fost locul de unde s-ar fi infectat, scrie wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne intereseaza. Cica Tavi este celebru artist ?! Vai de voi!
1
0
cine mai sunt si astia?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367