REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TAXA AUTO, o nouă variantă! Va fi gata până la sfârșitul lui 2018 și se dorește să fie de NECONSTESTAT ÎN INSTANȚĂ!

TAXA AUTO, o nouă variantă! Va fi gata până la sfârșitul lui 2018 și se dorește să fie de NECONSTESTAT ÎN INSTANȚĂ!

Replica API 13 august 2018 | 03:29 393

Guvernul pregătește o nouă metodă de penalizare a proprietarilor de mașini care poluează, un proiect de lege al taxei auto urmând să fie finalizat până la sfârșitul anului, a declarat, miercuri, la Alba Iulia, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu. Proiectul este analizat în mai multe instituții pentru a fi de neatacabil în instanță.

„Atunci când emit un ordin de ministru, scot o ordonanță de urgență, un HG, un proiect de lege, întotdeauna ele sunt foarte bine fundamentate și inclusiv fac dezbatere publică astfel încât să nu am niciun fel de fisură în adoptarea acelui act normativ. Așa vă spun și de data aceasta. Am spus că undeva până la sfârșitul anului pentru că ne dorim să luăm absolut la mână, împreună cu colegi de la Ministerul Transporturilor, RAR, Ministerul Finanțelor, Ministerul Justiției, pe toate părțile, analiza acestei viitoare metode de penalizare a poluatorului în sensul că nu dorim ca ea să mai fie atacată, contestată și să câștige cineva în instanță. Adică din toate punctele de vedere să ne asigurăm”, a spus Grațiela Gavrilescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da muie pesede vrea bani,multi bani,pentru taxa pe care am platit-o in 2013 inca nu am primit nici o letcaie desi crr am facut din februarie ac,in schimb benzina este la 6 lei si mai mult de jumata din valoare o reprezinta aciza si supraaciza,statul muie pesede este cel mai mare hot care a haiducit in zona
0
0
Dorinta ciumei ca aceasta lege sa nu fie atacata ,ne arata ce foame disperata de bani au.Pai cu ce sa plateasca miile de pensii speciale ale clicii lor si a martalogilor din pol si jandarmerie ,da a acelor huidume care ne omoara pe strada?
5
0
De ce sa nu poata fi atacata in istanta, care e problema? Perfectiunea nu exista, poate doar in univers , dar si acolo se produc dezechilibre.PSD-ul n- a invatat ca romanul e inventiv,de unde rezulta ca nu-i prost!
4
0
pe Bulgaria.pana la urma imbinam utilul cu placutul,mergem in concediu,facem i.t.p,le bagam banii bulgarilor daca aici e nesimtire.
5
0
Foarte perversi nenorocitii acestia de psd-isti!!! Au scos taxa de mediu lasandu-i pe romani sa inmatriculeze toate cojile pe patru roti si acum vor lua pielea de pe ei!!!
7
1
Ne mai miram de unde o sa scoata ,jigodiile comuniste ,banii pt pensiile speciale,adica pensiile lor si ale clicii lor!
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614