REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Taxa de pod la Feteşti e obligatorie, dar n-o poţi plăti fiindcă s-a blocat sistemul!

Taxa de pod la Feteşti e obligatorie, dar n-o poţi plăti fiindcă s-a blocat sistemul!

Replica API 28 mai 2015 | 00:00 314

Bătaie de joc:

Bătaie de joc:

Este știut faptul că, începând cu 1 mai a.c. taxa pentru traversarea podului de la Feteşti poate fi plătită prin SMS, la numărul unic 7577, disponibil în reţelele de telefonie mobilă Digi Mobil, Orange, Telekom, Vodafone. Se pare, însă, că sistemul nu este atât de inteligent pe cât s-a anunțat a fi. Cei care au traversat, marți, podul de la Fetești și au dorit să achite taxa prin mesaj și-au testat, la maxim, nervii. Sistemul nu a funcționat, șoferii fiind îndrumați să achite taxa la benzinăriile partenere. Și aici, surpriză. Sistemul a fost la fel de... funcțional.

România, țara tuturor posibilităților! La nici o lună de la implementarea sistemului de plată pentru trecerea pe podul de la Fetești șoferii întâmpină probleme, atunci când vine vorba să achite taxa prin SMS ori la benzinării. Marți, 26 mai a.c., cei care au fost nevoiți să traverseze podul au avut o reală surpriză. Taxarea electronică nu a putut fi posibilă de pe rețeaua Vodafone, șoferii fiind îndrumați să achite tariful la benzinării. „Problema nu este de la noi. De vină este rețeua. Încercați să trimiteți mesaj de pe altă rețea sau să mergeți la benzinăriile autorizate“, au spus reprezentanții CNADR, atunci când au fost contactați de un șofer nemulțumit, pentru lămuriri. Între timp, pe același număr de pe care a fost trimis mesajul cu datele autovehiculului, a fost trimis următorul mesaj: „Serviciu momentan indisponibil. Pentru plata peaj Fetești te rugăm să te deplasezi la cel mai apropiat punct de distribuție autorizat sau să încerci mai târziu“. Numai că, nervii șoferilor au fost puși la încercare și la punctele autorizate, respectiv la OMV. Nici aici, sistemul nu a fost funcționat. Într-un final, după „n“ telefoane la CNADR, a sosit și mesajul mult așteptat, respectiv confirmarea comenzii.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367