REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Taxe și impozite mai mari pentru Constanța, cu votul unui consilier PNL ce urmează să fie exclus din partid!

Taxe și impozite mai mari pentru Constanța, cu votul unui consilier PNL ce urmează să fie exclus din partid!

Replica API 25 aprilie 2019 | 15:39 273

Ședință ordinară de Consiliu Local Constanța cu multe proiecte de hotărâre importante pentru municipiu și pentru constănțeni! Printre acestea, aprobarea bugetului local pentru anul 2019, dar și stabilirea impozitelor și taxelor locale la nivelul municipiului Constanța pentru anul 2020. Ambele proiecte de hotărâre au trecut de votul consilierilor, cel din urmă inclusiv cu o serie de amendamente care au adus, printre altele, constănțenilor, „bucuria” ca din 2020 să plătească o taxă mai mare de parcare.

Ambele proiecte de hotărâre au fost aprobate și cu ajutorul voturilor exprimate de consilierilor Andrei Popescu – independent - și Victor Constantin – consilier local PNL, dar care, de această dată, a votat alături de PSD. De altfel, președintele PMP Constanța, Claudiu Iorga Palaz, prezent la ședința ordinară, a punctat ulterior: „Azi, cu votul unui consilier PNL, taxele și impozitele locale au fost mărite pentru constănțeni!”.

Se impune menționat, totodată, că gestul celor doi a fost apreciat de primarul Decebal Făgădău, după cum a ținut acesta să puncteze în conferința de presă care a urmat ședinței ordinare de Consiliu Local.

„Aș vrea să mulțumesc aici consilierilor locali care au votat atât bugetul, cât și proiectul de hotărâre privind taxele și impozitele. Este ușor să fii populist și să spui că nu este bine ceea ce propune, să-i spunem puterea. În schimb, când ne așezăm la masă și trebuit să fim pragmatici, să fim consecvenți cu ceea ce ne-am angajat cu toții, ca orașul să funcționeze sănătos, atunci ai nevoie, chit că nu este o decizie ușoară, să iei decizii. Și am apreciat foarte mult atitudinea constructivă a celor doi consilieri locali care au votat proiectul de buget și proiectul de taxe și impozite locale, le mulțumesc pentru amendamentele depuse și, de asemenea, că au susținut amendamentele noastre. Fac referire la consilierul independent Andrei Popescu și la consilierul Victor Constantin”, a declarat primarul Decebal Făgădău.

Reamintim că în ședința PNL Constanța de vineri, 5 aprilie a.c., s-a votat în cadrul Biroului Permanent Județean excluderea din partid a consilierului local Victor Constantin, după cum „Replica de Constanța” a arătat într-o ediție anterioară. Tocmai votul alături de PSD a fost unul dintre punctele care i-au fost imputate consilierului local.

F.B.

Citește și: Bugetul Constanței a trecut la vot, după ce Făgădău i-a certat pe cei care uită că el este primar, nu Marcela Frigioiu!

CONSILIER LOCAL MUNICIPAL, EXCLUS DIN PNL CONSTANȚA!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un gunoi pervers
0
0
Din independent te-ai dat cu psd-ul.Ce circ mai faceai pe fb si criticai psd-ul si acum te-au cumparat.De un an taci si nu te mai agiti.E cald locul de consilier in primarie. Doar asa sa taci din gura,ce mai credeau constantenii naivi ca tu nu te vinzi.Pt niste vacante ti-au inchis gura.
2
0
Sa vedem acum unde isi mai bea cafea cardarul asta? Japonia a fost, Mexic a fost, Olanda a fost. Unde il mai trimite PSD sa isi bea cafeaua acum ca le-a votat bugetul si a marit Taxele oamenilor. Pentru toti cei care ati votat aceasta jartea de independent acum platiti tata, platiti lu Fagadau Taxe si Impozite, ca prostii muncesc.
5
1
Babu se lauda in tot orasul ca l-a cumparat pe popescu si il trimite in vacante
10
0
Pai cam atit stiu... Adunare pentru ei..I.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920