11.6° Constanța Lun., 3 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6141
11.6° Constanța Luni, 3 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6141

Taximetrist, AMENINȚAT cu un cuțit la Medgidia! Infractorii au fost prinși la Valea Dacilor

Replica API 28 ianuarie 2016 174

Caz șocant pe străzile din județul Constanța! Doi indivizi, între care unul minor, au pus la cale un plan incredibil pentru a se face cu bani nemunciți dar și cu un transport gratuit. Astfel, aceștia au luat un taximetru din municipiul Constanța pentru a se deplasa către Medgidia, numai că la intrare în oraș l-au amenințat pe taximetrist cu un cuțit și i-au furat încasările dar și telefonul mobil. Ulterior, tâlharii au fugit în localitatea Valea Dacilor, tot cu un taximetru, unde au fost prinși de polițiști

Răzvan Gabriel D. are domiciliul în Medgidia și s-a întors recent din Italia. Este o mai veche "cunoștință" a oamenilor legii, fiind cercetat pentru furturi. Pe 01.10.2015 chiar a fost trimis în judecată! Însă, se pare că acțiunile sale infracționale încă sunt o prioritate pentru el. Astfel, în noaptea de miercuri spre joi, 27 spre 28 ianuarie, împreună cu un minor, cu domiciliul în Țepeș Vodă, dar care locuiește fără forme legale în Valea Dacilor, a decis să ia un taximetru din municipiul Constanța, cu destinația Medgidia. Dar planul lor a fost altul încă de la bun început. Astfel, cei doi au spus că vor să meargă pe la niște ferme. Zis și făcut, după care au menționat că destinația este Medgidia. Numai că, pe DN3, la intrare în oraș, la sensul giratoriu, în jurul orei 4.30, aceștia au scos un obiect contondent, care se pare că ar fi un cuțit, și l-au amenințat pe șofer. Speriat, le-a dat încasările, fiind vorba de circa 170 de lei, dar și telefonul mobil. Infractorii au fugit și, culmea!, pentru a nu merge prea mult pe jos, au luat un alt taximetru. De data aceasta au cerut să fie duși în Valea Dacilor și au achitat cursa. Șoferul jefuit a mers la Poliție și a relatat prin ce a trecut, oamenii legii demarând cercetările. În mai puțin de două ore de la sesizare, anchetatorii au reușit să-i prindă pe făptași, care se aflau în locuința unei cunoștințe din Valea Dacilor. Suspecții au fost reținuți și prezentați cu propunere de arestare.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Prima pagina

LOTO

6/49
36629102023
5/49
261840203229
joker
2531937347