REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Taximetrist luat la bătaie, în zona Trocadero! Agresorul era beat!

Taximetrist luat la bătaie, în zona Trocadero! Agresorul era beat!

Replica API 14 februarie 2018 | 00:00 439

Scandal de proporții în trafic, la Constanța! Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice ar fi luat la bătaie un taximetrist, din senin, în seara de luni, 12 februarie anul curent. Individul recalcitrant a fost ridicat de polițiști și condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru prelevarea de probe biologice. Traficul rutier a fost blocat în zonă.

Potrivit informațiilor noastre, totul s-a petrecut în seara de luni, 12 februarie, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Trocadero. Persoanele care se aflau în zonă la momentul respectiv au precizat că șoferul unui autoturism a oprit la semafor lângă un taximetru. La scurt timp, acesta a coborât, s-a îndreptat către taximetrist, cu care a început să se certe.

De aici și până la a-l lua la bătaie pe șoferul taximetrului nu a fost decât un pas. Se pare că oamenii au filmat întreaga scenă și au sunat la Poliție. Polițiștii au ajuns la fața locului și l-au imobilizat pe conducătorul auto agresiv, care era sub influența băuturilor alcoolice. Martorii au predat la Poliție și filmările.

”Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, la data de 12 februarie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 42 ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, au precizat oamenii legii. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ala care l-a batut, si-a adus aminte ca l-a furat candva la aparat. S-a dovedit ca avea o memorie de elefant, si si-a pus trompa pe taximetrist.
2
0
Mie mi-a placut!
1
1
Ai vazut prea multe filme
4
1
Si pe mine m-a apostrofat un boschete din asta la volan. Iam dat una in barba l-am apucat de coaie cu o mana si de gat cu alta si l-am aruncat in tomberon. Cand a patruns in gunoiul cu care era frate au iesit numai pisici m-am si speriat.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102