REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Taximetriştii au blocat o bandă de circulaţie pe Tomis! Şi-au făcut, de capul lor, staţie de taxi

Taximetriştii au blocat o bandă de circulaţie pe Tomis! Şi-au făcut, de capul lor, staţie de taxi

Replica API 21 noiembrie 2016 | 23:45 340

Tupeişti

Tupeişti

Taximetriştii dovedesc încă o dată că nu au frică de lege! Ce nu fac aceştia pentru un ban în plus? Bulevardul Tomis din municipiul Constanţa s-a transformat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în staţie de taxiuri! Pe o porţiune de bulevard, cel puţin şapte taxiuri au ocupat o bandă de circulaţie.

Şoferii care au circulat pe bulevardul Tomis în noaptea dintre 19 şi 20 noiembrie au trebuit să fie atenţă şi să se mulţumească doar cu două benzi din trei. O staţie nouă de taxiuri pe bulevardul Tomis din Constanţa? Nimic oficial, legal, însă ea există. De când un club din oraş şi-a mutat locaţia pe bulevardul Tomis din Constanţa, taximetriştii şi-au făcut cuib acolo. După cum ştim, în weekend oraşul prinde viaţă - mai cu seamă noaptea. Asta face ca arterele principale ale municipiului să fie circulate mai mult decât de obicei. Se pare că taximetriştii nu ţin cont de lege şi staţionează, ocupând astfel unul dintre cele mai circulate bulevarde din Constanţa. Şi nu este singura lege pe care aceştia o încalcă! Pe lângă staţionarea neregulamentară, aceştia „agaţă” clienţi cerându-le o sumă de bani pentru o călătorie înainte ca aceasta să fie făcută, metoda fără ceas.

Una dintre clientele clubului ne-a declarat faptul că unul dintre taximetriştii aflaţi acolo, i-a cerut o sumă de bani înainte ca respectiva cursă să fie încheiată. Şi nu orice sumă. „Am ieşit din club şi vroiam să merg acasă. Văzând taxiurile în faţa clubului, am zis să urc într-unul şi să merg direct. Să nu mai fac o comandă, aşa cum făceam în mod normal. L-am întrebat cam cât ar face cursa până la CET şi mi-a spus să îi dau 50 de lei şi mă duce. Bineînţeles că nu am acceptat şi am aplicat propria metodă, aceea de a face comandă. Cursa m-a costat 25 de lei”, a declarat Andreea.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614