REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Taximetriştii constănţeni, sancţionaţi pentru neafişarea tarifului!

Taximetriştii constănţeni, sancţionaţi pentru neafişarea tarifului!

Replica API 23 februarie 2017 | 08:26 249

RAZIE

RAZIE

Taximetriştii au intrat în vizorul poliţiştilor! Cei mai mulţi dintre ei au fost prinşi fără ecuson, fără tariful afişat şi opriţi în locuri nepermise. Poliţiştii locali au efectuat în cursul zilei de miercuri, 22 februarie a.c., un control tematic privind legalitatea activităţii de taximetrie în municipiul Constanţa! Mai exact, poliţiştii locali cu atribuţii în domeniul circulaţiei pe drumurile publice au aplicat în urma verificărilor un număr de 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.615 lei.

Opt dintre sancţiunile acordate au fost pe codul rutier OUG 195/2002 însumând 1.015 lei, precum şi în conformitate cu legea privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere. În urma controlului efectuat, poliţiştii locali de la rutieră i-au sancţionat pe taximetrişti din mai multe motive. Se pare că aceştia nu se învaţă minte şi au fost prinşi săvârşind ilegalităţi precum nerespectarea purtării ecusonului, implicit lipsa acestuia, lipsa afişajului tarifar, dar şi din cauza opririi neregulamentare.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vina sa numai vad tigani si drogati de taxi . Sa muriti toti .
0
0
la Cernavoda cand veniti??? va rog sa va faceti timp ca e dezastru nimeni nu da drumu la aparatul de inregistrat.
1
0
Mai Gore tu stii ce inseamna competenta materiala si teritoriala? Din punct de vedere legal voi,gardienii,puteti aplica sanctiuni la legislatia care prevede ca ag constatatori imputernicitii primarului,pentru ca asta sunteti,si sa va intre bine in cap ca nu sunteti politisti. Actiunile care se desfasoara in baza unui plan se fac cu toate institutiile prevazute in lege cu exceptia politistului care face parte dincateg personalului cu atributii de control al statului si este imputernicit de stat si nu de primar. Asa ca echipa de control nu este legal constituita.
1
0
a ajuns politia locala mai ceva decat legea ! niste inculti carre poseda diploma de port arma poate fi politist ?rusine maxima cei care invata si isi tocesc coatele sunt ignorati de statul roman iar aceste scursuri sunt avansati
2
2
Orice angajat al unei primarii poate aplica amenzi daca are atributii pe linie de activitate comerciala , transport sau circulatie. Gardienii publici exista doar in mintea prostilor. Exista politisti locali care au si o LEGE necitita de prosti. Au cerut masina de la SPR deoarece nu au atributii pe TOT ceea ce inseamna circulatie , si trebuiau oprite in trafic. Odata oprite exista cel putin 8 institutii care pot controla : Metrologia , OPC , RAR , ISCTR sau ARR , Politia , Politia Locala , Politia economica , ANAF , Politia de Frontiera , ITM , Garda de Mediu , ISU etc
1
0
Ar trebui mai des astfel de controale dar sa fie mult mai amanuntite! Sa fie obligati sa faca si o expertiza tehnica a masinii.....te urci in unele si ai impresia k se descentreaza.
2
0
De cand sunt gardienii publici politistii p...ii rutieri locali? De ce au cerut masina de la S.P.R.? Prosti sunt taximetristii ca nu-i bat! Ce treaba au ei cu afisarea tarifelor,ei sunt de la ANPC?
1
2
Consiliul local ar trebui sa dea o hatararie cu privire la statulul taximetristului de la TINUTA MASINA ECHIPATA SI SA TE TRANSPORTE IN SIGURANTA PANA LA ORIRI nu oriunde...tarife unitare de zi si noapte
3
0
Mizerii de taximetristi ! Verificati aparatele ! O cursa de 12 km costa 50 lei. Uaaa
3
0
Cica,oprire in locuri nepermise !...pe cand si la microbuze,amenzi pentru aceeasi situatie ???
2
0
Bine ca uber are tarifele afisate, aia nu dau bon, nu platesc taxe dar functioneaza fara sa ii deranjeze nimeni
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108