REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Taxiurile parcate pe Lăpuşneanu, LOVITE LA RÂND de un Logan!

Taxiurile parcate pe Lăpuşneanu, LOVITE LA RÂND de un Logan!

Replica API 15 iunie 2017 | 00:31 248

Accident rutier în zona Trocadero din Constanţa! Traficul a fost dat peste cap în zonă, la faţa locului sosind şi două maşini de Poliţie, precum şi o ambulanţă.

Impactul a avut loc când un autoturism a făcut stânga spre strada Barbu Delavrancea, moment în care şoferul unui Logan albastru a pierdut controlul volanului, lovind taximetrele aflate în staţie, în faţa blocului LV22 de pe bd. Lăpuşneanu!

S.T.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca muncesti nu e bine, daca esti parazit cu ajutor social e mai bine? De la acesti huliti ajung bani pe orizontala la mecanici,tinichigii,vopsitori, statii carburanti, statii ITP, rovignete, polite RCA, taxe primarie, metrologie, atestate ARR, amenzi circulatie, impozite ANAF deci PIBul e mai important decat parerile prostilor.Aaa vreti salarii marite de la buget? Va da grindeanu si tonta!
0
0
ar trebui sa treaca si pe Mihai Viteazu la Tomis in fata ca acola taximetriti fac ce vor si blocheaza toata circulatia ,sau in km 4-5 in piata
0
1
astept un logan sa curete taxiurile din tomis 3 care stau in afara statiei de taxi
1
1
Pe bune ??? Dar de taximetristii care parcheaza absolut unde vor ei, pe trotuare, in intersectii, chiar si pe locurile inchiriate, care circula in trafic de parca ar fi strazile lu' ma-sa, ce mai zici ???
1
1
POLITIA LOCALA ? E STATIE TAXI , CE PIZDA MA-SII CAUTA ALTE AUTO ACOLO ? TAXIURILE DACA NU STAU IN STATIE PRIMESC AMENZI IMEDIAT . DE CE DOMNULE PRIMAR NU TRASATI STATIILE CUM ESTE NORMAL , PT A FI RESPECTATE ? DE CE NESIMTITII OCUPA STATIILE TAXI ?
2
2
Pai daca acolo e statie de taxi cu ditamai semnul pe stalp, cum vedeti voi ca stau ei ilegal acolo ? Dar asa e cand toti tristii isi dau cu parerea. Toti sunteti perfecti si criticati pe toata lumea generalizand, dar va deranjeaza cand toti strainii ne fac tigani. Asta e mentalitatea romanului.
3
1
f bine le-a facut. tristii aia de taxi ocupa 1 banda de circulatie, blocheaza masinile parcate...etc. dar politia nu vede
2
5
Subscriu. Cand am facut o sesizare la dl Bratu, cica era de la politia locala, auzi raspuns, cica nu au ce le face taximetristilor care stationeaza in locuri neautorizate. Dar cine le da autorizatie, nu primaria. La 3 amenzi le anulezi autorizatia si gata. Asta daca vrei sa faci ceva, daca nu ....
8
3
te rugam frumos sa treci prin fata pe la City, dar mai cu viteza, sa faci la fel si cu gunoaiele alea de taximetristi care stau la japca si incurca circulatia.. multumim. semnat cetatenii orasului
32
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102