REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ţeapă cu sejururi în Dubai! Zeci de constănţeni, între păgubiţii agenţiei VOX TRAVEL!

Ţeapă cu sejururi în Dubai! Zeci de constănţeni, între păgubiţii agenţiei VOX TRAVEL!

Replica API 8 aprilie 2017 | 00:15 440

Aproape o sută de persoane care au cumpărat vacanţe în locuri exotice, prin intermediul agenţiei de turism Vox Travel, s-au trezit că… au luat ţeapă! Oamenii trebuiau să ajungă marţi, 4 aprilie, în Dubai pentru câteva zile, dar firma de la care au cumpărat biletele de avion şi cazarea la hotel nu a făcut plăţile mai departe către compania de zbor şi unităţile de cazare.

Pe de o parte, oamenii s-au scandalizat când au constatat că au rămas şi fără bani, şi fără vacanţe, iar de cealaltă parte, reprezentanţii Vox Travel din Cluj Napoca susţin că… s-a produs doar o “încurcătură” şi că vor despăgubi pe toată lumea! Între timp, firma a fost “călcată” de autorităţi, verificările fiind în toi, iar cel mai probabil Vox Travel va rămâne fără licenţă!

Unul dintre păgubiţi relatează că a plătit 3.500 de euro pentru el şi pentru alţi 5 angajaţi care au avut rezultate deosebite la firma la care lucrează, şi doreau să sărbătorească împreună reuşitele, într-un sejur de 4 zile în Dubai. Este vorba de un sejur pe care turiştii l-au cumpărat de la o firmă din Târgu Mureş care la rândul ei a cumpărat pachetele turistice de la o firmă de turism din Cluj Napoca. Între cei care au rămas fără bani, dar şi cu planul de concediu năruit se numără şi circa 20 de constănţeni!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
angajatii nu merita decat salariu si atat.se uita la ceas ca sa plece mai repede acasa.
1
3
nu mai generaliza, fac afaceri de 10ani de zile, n a fost an sa nu fiu furat fara pic de mila de angajati, asta pentru ca m am tutuit cu ei, poreclit, purtat frumos, niciodata aere de sef, rasplata? uite si la prostul asta, pffff, ia sa il furam pe prost, nici voi angajatii nu sunteti prea breji, din 10, 8 sunt hoti... cine nu fura nu poate sa fure... in ultimii an am renuntat la vanzatoare, bani in ... primea 5lei restituia rest la 50lei, familia cumparaturi gratis, un produs scanat 10 nu... si cate si mai cate metode de furat... inventivi rau, cica, tiganii sunt hoti.. ahaaaaaaaaaaaaa
10
5
Deci firmele din Tg Mures isi rasplatesc angajatii cu excursii la Dubai. Felicitari Tg Mures. Pramatiile de patroni din cta nici salariu nu-l dau de multe ori, bonuri de masa deloc, iar cand noi ii numim hoti se supara. Vedem ca e prea bland cuvantul. Niciodata nu vorbeste cineva sau nu scriu aceste fituici despre patronii si angajatii din alte judete. Acum vedem motivul: ca nu cumva sa putem face comparatie
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218