REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Teatrul de Stat vrea să crească eficiența energetică a imobilului. În iarnă oamenii se uitau la piese cu gecile pe ei

Teatrul de Stat vrea să crească eficiența energetică a imobilului. În iarnă oamenii se uitau la piese cu gecile pe ei

Replica API 21 martie 2018 | 00:00 448

Iarna care a trecut oamenii s-au plâns de faptul că în Teatrul de Stat Constanța piesele se vizionează cu gecile pe ei. Nu vorbim aici de un dress code, ci de faptul că în sală era foarte frig. Aerul condiționat nu funcționa cel mai probabil. Acum, Teatrul de Stat Constanța, prin Primăria Constanța a publicat un anunț de achiziție publică prin care se licitează „Elaborare cerere de finanțare aferentă proiectului Creșterea eficienței energetice a imobilului Teatrul de Stat Constanța”.

Totuși, problemele Teatrul de Stat Constanța cu privire la renovări și îmbunătățiri pentru public sunt departe de a fi rezolvate, din păcate. Dar și acest început este unul benefic spectatorilor care vin la piesele de teatru. Valoarea estimată a proiectului energetic este de 29.000 RON fără TVA, se va face prin achiziție public prin SEAP, data limită pentru primirea ofertelor fiind 22 martie. Desigur, ultimii ani au dus la o creștere a prezenței constănțenilor la teatru, datorită festivalurilor și a unei promovări mai bune a pieselor din cadrul repertoriului. Însă, clădirea a fost renovată la exterior prin vopsire, iar interiorul sălii a rămas neschimbat de o perioadă de timp. Frigul a fost cea mai mare problemă cu care s-au întâlnit constănțenii, însă acest proiect ar trebui să îmbunătățească situația pe acest plan.

Serviciul constă în elaborarea cererii de finanțare aferentă proiectului "Creșterea eficienței energetice a imobilului Teatrul de Stat Constanța" în vederea depunerii spre finanțare prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3. 1 -Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B/SUERD-Clădiri publice.

Achiziția directă se va realiza prin intermediul catalogului electronic SEAP. Operatorii economici interesati pot accesa caietul de sarcini, acesta fiind publicat în secțiunea documente. Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail: programe@primaria-constanta.ro. Persoană de contact: Carmina Popescu - Șef Serviciul Pregătire și Implementare Proiecte POR, Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene, tel: 0241 488 132, până la termenul limită de depunere a ofertelor.

Vor intra în evaluare din punct de vedere financiar doar acele oferte care au trecut de evaluarea privind propunerea tehnică. Ofertele financiare care depășesc valoarea totală estimată, nu conțin un preț ferm total exprimat în Lei fără TVA, conțin actualizări sau acordare de avans, nu pot fi acceptate.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614